Søg på arkitekt

 

Nyt komfur til hjemmets kok


05-05-2011 14:39:00
 




 




 




 
print
Fantasien sprudler i de danske køkkener, og ingen kok skal da gå ned på udstyr – derfor lancerer ASKO Vølund nu en ny serie af komfurer, som gør madlavningen nemmere, sjovere og mere fri. Med de nye komfurer får hjemmets kok nemlig en lang række tekniske og funktionelle finesser, som sikrer perfekt tilberedning og enkel rengøring.

Ægte varmluft
Den ægte varmluft med Hot-Air elementet samt ovnens effektive isolering bidrager positivt til madlavningen. Begge funktioner sikrer en hurtig og ensartet varmefordeling, så ovnen kan holde en jævn temperatur – en væsentlig fordel, når det fx er brød, pizza og kager, som ovnen skal rumme. Man slipper også for at vente på, at ovnen bliver ordentlig varm. Her hjælper hurtig-opvarmningsfunktionen nemlig, og ovnen varmes op fra 0 til 175° på kun fem minutter – helt ideelt for hjemmekokken, som får spontane idéer til den daglige madlavning.

Hjælp til bøffen
Skal bøffen eller stegen være rød eller medium? Her får kokken hjælp fra ASKO Meat probe, som sikrer, at kødet laves lige efter gæstens smag. Man sætter den ønskede temperaturen i displayet, og derefter slukker ovnen af sig selv, når kødet når den pågældende temperatur. Undervejs i processen kan temperaturen samtidig aflæses på ovnens display.

Ekstra plads
I mange tilfælde kan det være rart, hvis ikke ligefrem nødvendigt at have flere fade og forme i ovnen på samme tid. Derfor er pladerne i de nye ASKO Vølund ovne gjort større, og det er muligt at lave mad på hele tre niveauer. Derudover er ovnene forsynet med teleskopiske ovnribber, som gør det let at tage de rummelige plader ud og sætte dem ind igen.

Nem rengøring
Når kokken er færdig i køkkenet venter rengøring og oprydning. Udvalgte modeller i ASKO Vølunds nye komfurserie har induktionsplader, som er nemme at rengøre. Dertil kommer, at selve ovnen i seriens keramiske modeller har et helt nyt og meget effektivt rengøringssystem. Man sætter ovnen på 50-60°, hvorefter et fad med vand stilles ind. Herefter kan snavs og fedt nemt fjernes. Seriens topmodel har såkaldt pyrolytisk rengøring, som forvandler fedt og madrester til aske, der efterfølgende blot kan tørres væk med en fugtig klud. Så er man til effektiv madlavning og en efterfølgende hurtig rengøring, er ASKO Vølunds nye komfurer et rigtig godt bud, hvis køkkenelementerne trænger til udskiftning.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk