Søg på arkitekt

 

Mere plads i køkkenet


12-05-2011 15:10:00
 




 




 




 
print
Med lancering af XX-large skufferne har Kvik definitivt gjort en ende på pladsmanglen i køkkenet. Skufferne måler hele 120 cm i længden og 71 cm i dybden – så med XX-Large modellen får man meget mere plads for prisen.

Moderne behov
Det er et velkendt problem i mange hjem, at der ikke er plads nok i køkkenskufferne til bestik, knive, plasticbeholdere, fade, skåle og alle andre redskaber, som det moderne køkken må indeholde. Den problematik har Kvik imidlertid fundet en løsning på. Første skridt til etableringen af et moderne køkken til det moderne menneske blev X-large køkkenskabene, som måler 80 cm i højden og sammen med soklen giver en total bordhøjde på 90-100 cm afhængigt af den valgte bordplade. En bordhøjde, som sikrer optimale arbejdsforhold, når hjemmets mesterkok skal folde sig ud.

En skuffe med plads i
Med XX-Large skufferne bygger Kvik videre på denne tankegang om et ergonomisk funktionelt køkken med flere fordele og flere muligheder, så pladsproblemer bliver historie, og lækkert design nutid. Med XX-large skufferne er det nemlig let at få mere plads uden at tilføje ekstra kvadratmeter i køkkenet. Helt konkret giver skufferne 15 cm ekstra dybde i forhold til et almindeligt skab, og kombinerer man med X-Large skabene, giver den ekstra dybde 40% mere plads end i traditionelle skuffer. Samtidig kan skufferne trækkes helt ud, så alle køkkenredskaber er lette at finde og få fat i.

En dybere bordplade
Ud over den ekstra opbevaringsplads tilføjer XX-Large skufferne også mere plads til udfoldelserne i køkkenet, idet skufferne dybde bevirker, at også bordpladen bliver dybere. I et almindeligt køkken er bordpladen 60 cm dyb. Med XX-large skuffer i underskabene får man hele 75 cm at brede sig på. Det giver mere plads til opbevaring på den bageste del af bordpladen ind mod væggen, og væggen kan også anvendes til ophængning uden at det generer madlavningen. Alt i alt er de ekstra store køkkendele en både praktisk og flot løsning, som giver mere plads til det, som dog stadig er køkkenets primære funktion – madlavning.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk