Søg på arkitekt

 

Trip Trap klassiker til børnene


27-05-2010 14:04:00
 
 
 
 
print
Tripp Trapp klassiker til børnene

Hvem ønsker ikke det bedste for de kære små? Det er vist alle forældres ønske, at give børnene det bedste af det bedste. Nogle gange er det bedste man kan forestille sig noget helt nyt og spændende. Andre gange er det noget, der er efterprøvet på alle leder og kanter, og som mange har sagt god for på forhånd. Når det kommer til møbler, er der enormt meget at vælge mellem til børnene. En af mulighederne har dog lige lidt mere klassikerstatus end så meget andet. Og nej - en stol er ikke bare en stol.

Sikkert vokseværk

I 1972 lancerede Stokke en høj stol til de danske børnefamilier. En stol der kunne bruges ved middagsbordet, hvor barnet sad komfortabelt og sikkert. Den blev en succes og den er stadig meget populær i dag, 38 år efter den så dagens lys. Det er ikke for meget at kalde stolen for en vaske ægte klassiker, og dens status er da også fuldt fortjent.
Stokkes Tripp Trapp barnestol er gentagne gange blevet udnævnt som testvinder i forskellige forbrugerguides til sikre børnestole. Der er altså ingen risiko for at de små får fingre i klemme eller lignende, når det er den klassiske høje træstol de bliver tildelt. Ud over sikkerhed, byder stolen også på enorm fleksibilitet. Når barnet er helt lille, sættes sædet og fodstøtten helt op, og en bøjle samt en blød pude kan monteres på stolen. I takt med at den lille vokser, kan stolen følge med. På den måde kan stolen følge barnet i mange år.

Friske farver

Hvis man er den heldige ejer af en barnestol fra Stokke af ældre dato, men gerne vil peppe den lidt op, er det ikke noget problem. Stolen kan nemlig skilles helt ad, og så er det bare at finde malerpenslen frem. Hvis det er tid til at anskaffe en helt ny stol, fås den nu både i de traditionelle træsorter, og i mange fine farver. Og mon ikke den lille prins eller prinsesse vil elske en lyseblå eller lyserød stol som er helt deres egen ved middagsbordet.Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk