Søg på arkitekt

 

Olympic-sofaen til Melodi Grand Prix


22-01-2010 09:28:00
 

Olympic designet af Carsten Buhl


Olympic designet af Carsten Buhl

 
 
 
print
Den 6. februar går det danske Melodi Grand Prix i luften for 53. gang i Gigantium i Aalborg. Der er i alt 10 forskellige sange, der skal på scenen, og når deltagerne ikke skal på scenen, skal de sidde godt i de officielt valgte designmøbler. DR har specielt udvalgt møblet Olympic fra Skippers, designet af Carsten Buhl. Også dommerpanelet skal sidde i møblerne fra Skippers, og i alt 77 siddepladser vil danne ramme om eventen.

Høj kvalitet
Skippers Furniture blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har produceret møbler i to generationer. De producerer en bred kollektion af funktionelle, polstrede hvilemøbler i såvel klassisk som moderne design. Kollektionen er kendetegnet ved arkitekttegnede modeller i håndværksmæssigt høj kvalitet – og i en vifte af kvalitetslæder og stofdessiner. Produkterne henvender sig til både privat og offentlig indretning.

Gennemført show
Det danske Melodi Grand Prix er en national konkurrence, der kårer det musikalske bidrag, som skal repræsentere Danmark ved Eurovisionens Melodi Grand Prix – også kaldet Eurovision Song Contest. Melodi Grand Prix’et er atter blevet meget populært. Det er et efterhånden meget gennemført show, fra yderst til inderst og altså også ned i detaljer som indretning. 8.000 tilstedeværende tilskuere og ca. 2.000.000 TV-seere vil opleve en hel arena fyldt med Olympic-stole og sofaer. Møblerne er valgt i stof i tre forskellige farver til The Green Room, hvor de udøvende musikere sidder, når de ikke er på scenen. Og til dommerpanelet er der valgt møbler i hvidt læder.

Fleksibelt møbel
Møblerne er udviklet som et modulsystem og vil være opstillet som sammenkoblede stoleenheder eller løse puffer. Olympic præsenterer en helt ny måde at tænke i sofaer på. Formen er futuristisk, organisk og strømlinet. Olympic signalerer stilbevidsthed og en urban livsstil og passer i mange situationer. Både som møbel på teenageværelset, i stuen eller som et arbejdsmøbel eller loungemøbel i kontormiljøet. Designet er både interessant, har god komfort og er fleksibelt – hvilket har fanget mediernes opmærksomhed. Olympic har også før været i fjernsynet, da det blev brugt som studie-møbel i TV2-Nords valgudsendelser i november.


Skrevet af Christina Faaborg Jensen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk