Søg på arkitekt

 

Ny klassiker fra Holmegaard


01-04-2011 08:56:00
 

Two-Way


Two-Way

 

Halskov & Dalsgaard Design


Halskov & Dalsgaard Design

 

Dagligdags design der gør hverdagen bedre


Dagligdags design der gør hverdagen bedre

 
print
Ny klassiker fra Holmegaard

Holmegaard er en velrenommeret dansk virksomhed, som de fleste nikker genkendende til. Både deres glas til middagsbordet, vaser og lamper er populære, og den skønne lampe Two-Way har de sidste par år været en eftertragtet nyhed. Der er tale om en klassisk, men spændende udseende lampe, som helt klart må siges at stå forrest i køen, når titlen nyklassiker skal uddeles.

Two-Way

Two-Way er navnet på en serie af lamper, der består af tre pendeler i tre forskellige størrelser, og en bordlampe. De kan alle vendes på to måder, hvilket giver god mulighed for variation. Skærmene er udført i opalglas, der giver et meget blødt og behageligt lys. De forskellige størrelser på pendlerne gør dem velegnede i hele huset, så hvad end det er over køkkenbordet, i et hjørne i stuen eller i entreen, der er brug for lys, vil Two-Way være ideel. Bordlampen er lav og kompakt, og er som skabt til at levere dejlig stemningsbelysning. Den passer både på sidebordet og i reolen. Og den ville garanteret også gøre sig godt i et hjørne på soveværelset eller stuens plankegulv.

Halskov & Dalsgaard Design

Designerne af Two-Way serien hedder Christina Halskov og Hanne Dalsgaard. Sammen udgør de Halskov & Dalsgaard Design, og deres fælles tegnestue blev etableret i 1990. De har adresse på Bredgade i København og er her omgivet af byens puls og evige kilder til inspiration. Med Two-Way lagde de vægt på muligheden for at variere lampernes udtryk, samtidig med at linjerne skulle være enkle og klassiske. Det funktionelle aspekt af designet bliver heller aldrig glemt, når Halskov & Dalsgaard sætter sig ved tegnebrættet.

Dagligdags design der gør hverdagen bedre

Som designerne skriver på deres hjemmeside: ”I vores arbejde med produktudvikling forener vi vores æstetiske og innovative indfaldsvinkel med de funktionelle, miljømæssige og økonomiske aspekter i det pågældende projekt. Samtidig med at vi lægger vægt på at tilgodese såvel brugerens som producentens krav og ønsker. For det færdige produkt skal ikke blot være appellerende og funktionelt. Det skal være noget, som bliver en del af dagligdagen – og som gør den bedre.” Er du vild med de skønne Two-Way pendler eller bordlampen, er det fuldt forståeligt. Lamperne er i handelen, og med den her nyklassiker fra Holmegaard er du garanteret stilfuld og tidløs belysning.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk