Søg på arkitekt

 

Montana – reolsystemet, der kan det meste


11-02-2010 16:15:00
 

Peter og Joakim Lassen


Peter og Joakim Lassen

 
 
 
print
Montana har i snart 30 år leveret stilfulde og klassiske reoler til den danske befolkning. Man kan sammensætte et utal af forskellige moduler, som man selv vil, og kan derfor få en reol, der passer præcis til det behov, man har. Den store fleksibilitet samtidig med det enkle og tidløse design har gjort Montana til en klassiker, som ser ud til aldrig at gå af mode.

Der var engang…
Peter J. Lassen grundlagde Montana i 1982. Han havde en ide og et produkt, og det viste sig at være mere end rigeligt. Hurtigt voksede virksomheden sig større, og i dag beskæftiger Montana knapt 200 mennesker. Produktionen finder sted på Fyn, og Joakim Lassen, Peter J. Lassens søn, er nu direktør for Design og Kommunikation i virksomheden. Montana Møbler A/S leverer, som navnet antyder, ikke længere kun reoler, men kan byde på en vifte af forskellige møbler til både private og virksomheder. Alle med dansk design som fortegn og fællesnævner. Det er dog stadig reolsystemet, de fleste kommer til at tænke på, når de hører det næsten eventyrlige navn, Montana.

Hvad er det med den reol?
Man kan fristes til at spørge sig selv, hvad det er, der er så særligt ved de firkantede reolsystemer. Det er jo trods alt ikke den eneste mulighed for opbevaring, der er at finde på markedet. Montana har tilsyneladende bare præcis det, som kunderne vil have. Montana reolen findes i dag i næsten alle regnbuens farver, og som kunde kan man selv sammensætte sit reolsystem, så det er præcis, som man ønsker. Men fleksibilitet gør det ikke alene. Det er i høj grad designet, de afrundede hjørner og de skjulte samlinger, som har givet Montana reolerne den status de har i dag.

Miljørigtige Montana
I takt med at miljøet og klimaet igennem årene er kommet mere og mere på dagsordenen, har Montana fulgt godt med. Virksomheden har altid udvist bevidsthed og ansvarlighed i forhold til forurening og blev i 2004 miljøcertificeret efter ISO 14001-standarten. Det betyder blandt andet, at Montana har forpligtet sig til løbende at skabe forbedringer på miljøområdet og forebygge forurening. Også det helt nære miljø ligger Montana på sinde. I 2007 skiftede virksomheden derfor til vandbaseret overfladelak, som er en stor forbedring i forbindelse med indeklimaet både på kontoret og i hjemmet.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk