Søg på arkitekt

 

Knax knagerække – klassiker i nye farver


23-12-2010 11:34:00
 
 
 
 
print
Umiddelbart kan man måske mene, at en knagerække, hvor der er tænkt over designet og som fungerer som en del af indretningen i et rum, på sin vis er overflødig. Altså – jakken kunne jo i princippet ligeså godt hænge på et søm ikke? Og dog. For der findes et væld af knagerækker og smarte løsninger, som næsten ikke er til at stå for. En rigtig klassiker indenfor gaderobe og ophæng inden for husets hoveddør er knagerækken Knax. Firmaet LoCa står bag den populære knagerække, som er tegnet af designbureauet Harrit-Sørensen.

Farverig fornyelse

Den danske designperle har prydet vægge rundt omkring i mere end ti år, og selvom knagen har kunnet fås i en række forskellige træsorter, er sortimentet nu blevet udvidet betydeligt. Kunderne havde i lang tid givet udtryk for, at knagerækken ville være velkommen i deres hjem i nogle mere friske farver, og LoCa gjorde derfor noget ved snakken. Nu kan den enkle knagerække med de fleksible knager fås i skønne klare farver som turkis, lysegrøn og orange. På den måde kan knagerækken være med til at lyse op i en helt enkel entre eller i hvilket som helst andet rum.

Kvalitets knager

Med de nye farver bevæger knagerækken sig formegentlig ind i nogle rum i huset, hvor den ikke tidligere har været så oplagt. Den røde Knax vil måske pynte på teenageværelset, mens den cremefarvede vil være en fin løsning til familiens håndklæder på badeværelset. Knagerækken fås i flere forskellige længder, og med de nye farver er kombinationsmulighederne altså mange. Den smarte feature, som kendetegner Knax, er de bevægelige knager, som ’forsvinder’, når de ikke bruges. Kvalitet og design går her hånd i hånd, og Teknologisk institut har gennemtestet knagerækken, så hvad end det er sommerjakken eller vinterpelsen, der skal op at hænge, så kan Knax sagtens klare opgaven.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk