Søg på arkitekt

 

Klassiker i nye klæder – Farverige Trinidad


17-03-2011 14:12:00
 

Klassiker i nye klæder – Farverige Trinidad


Klassiker i nye klæder – Farverige Trinidad

 

Ti farvenyheder


Ti farvenyheder

 

Opfyld boligdrømmen med de nye nuancer


Opfyld boligdrømmen med de nye nuancer

 
print
Klassiker i nye klæder – Farverige Trinidad

Den klassiske Trinidad stol, designet af Nanna Ditzel i 1993, har for længst opnået status som en moderne klassiker. Men selv en ægte klassiker kan trænge til lidt fornyelse. Det er en af grundende til, at Fredericia Furniture har sat ny kulør på Trinidads tilværelse, og i 2011 lancerer den fine stabelstol i en række nye farver.

Ti farvenyheder

Indretningsarkitekt Lotte Wedel Storm har skabt ti nye farver, som præsenteres i forbindelse med Stockholm Furniture Fair 2011. Farverne spænder over en bred vifte af forskellige nuancer og både lyse toner og mættede mørke farver har fundet vej til stolen med det eksotiske navn. Lotte Wedel har ladet tankerne flyve og naturens egne farver være den stærkeste inspiration i designet af de nye nuancer. Eksotisk flora og fauna, himlen, havet og jorden er nogle af nøgleordene. Farver repræsenterer således et lille udpluk af jordens rigdom og naturens skønhed, og vil med sikkerhed bringe glæde ind i enhver indretning.

En klassiker der passer overalt

Lime, Lemon, Dusty Blue, Ice Blue, Flamingo, Lotus, Soil, Thunder, Avocado og Shell. Det er navnene på de ti nye skønne kulører, og Trinidads design tager sig, om muligt, bedre ud end nogensinde før. Nana Ditzel var kvinden, der skabte den populære stol, og hendes fornemmelse for form og design var ikke til at sætte en finger på. Med inspiration fra noget så fjernt som Caribiens traditionsrige løvsavsarbejde formåede hun at skabe en stol, der siden den kom til verden i 1993 har været en af danskernes foretrukne. Lige fra venteværelset hos lægen til spisebordet hos svigerforældrene. Trinidad er nærmest at finde over alt.

Opfyld boligdrømmen med de nye nuancer

I år bliver det så muligt at udvide samlingen af Trinidad stole med nye fine og friske farver, og hvis man netop har gået og ledt efter et farverigt indslag til boligen, er en Trinidad stol i farven Lotus eller måske Ice Blue muligvis lige det, der skal til for at opfylde netop den boligdrøm. De nye farver passer ualmindelig godt sammen med den 18 år gamle klassikers eksotiske udtryk og navn – så inviter Caribien med indenfor og tag plads lige midt i Trinidads formidable farvepalet.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk