Søg på arkitekt

 

Jupiter Trend – opdateret klassiker


01-10-2010 13:18:00
 
 
 
print
Jupiter Trend – opdateret klassiker


Nogle gange er det de små ting der gør den store forskel. En klat maling eller nogle pyntelister kan få et køkken til at fremstå helt nyt, ligesom en ny vandhane kan gøre en kæmpe forskel. Okay – måske er det ikke det samme som at få sat et nyt køkken op, at udskifte sin vandhane, men vælger man den nye Jupiter trend hane fra Damixa er der flere gevinster ved en udskiftning. Jupiter vandhanen er en sand klassiker indenfor sit felt, og de sidste 13 år har den været blandt danskernes foretrukne serier af haner til køkken og bad. Den bliver nu relanceret under navnet Jupiter Trend, og samtidig med at Jupiter serien har fået en ansigtsløftning, har den også undergået en større forandring under overfladen, hvilket betyder at man kan spare 25-30 pct. vand. Både design og funktionalitet er altså helt i top. 
”Vores filosofi er: ‘When design makes sense’. Hos Damixa har vi lige stor fokus på det gode design som på funktionalitet og høj kvalitet. Jupiter Trend opfylder samtlige krav om at give gode oplevelser til alle, som bruger vandhaneserien i mange år frem” siger Marketing & Brand Director Berit Linde Jessen fra Damixa.

Optimeret klassiker


På designsiden er der holdt fast i prikkerne på håndtaget, som gør vandhanen ekstra god at betjene når man vasker hænder. Samtidig er hanen stadig helt enkel og stilren – og endda nem at rengøre. Den største forandring ved den nye Jupiter Trend er dog ikke til at se med det blotte øje. Vandhaneserien har fået ny vandsparefunktion, et nyt system så man ikke kan skolde hænderne, og den indvendige kerne er videreudviklet, så vandhanen har endnu længere levetid. Alt i alt er klassikeren altså blevet optimeret hele vejen rundt.

Spar på vandet


I de senere år har klimaet og naturen som helhed fået mere opmærksomhed end tidligere. Vi er begyndt at være opmærksomme på hvilke konsekvenser vores (over)forbrug har for vores omgivelser, og den tendens har Damixa taget til efterretning. Udviklingsfolkene hos Damixa har bevidst fokuseret på at den nye version af Jupiter skulle have en forbedret vandsparefunktion. 
”Mange steder i boligen, f.eks. på badeværelset, kan man fint nedsætte forbruget af vand med 25 eller 30 pct. og stadig have den samme gode oplevelse af vandet under brusebadet eller, når man vasker hænder. Jupiter Trend er konstrueret, så man nemt kan indstille, hvor meget vand armaturet skal give,” fortæller Berit Linde Jessen.
Der er altså en lang række indiskutable fordele ved den nye Jupiter Trend, så hvis armaturet i køkken eller bad trænger til en ansigtsløftning, er den forbedrede klassiker et oplagt bud.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk