Søg på arkitekt

 

Endnu en lampeklassiker hos Louis Poulsen


03-12-2009 14:36:00
 

SKOT lampe


SKOT lampe

 
 

DOCK lampe


DOCK lampe

 
print
De klassiske designlamper SKOT blev introduceret på det danske marked helt tilbage i 1927 og pryder blandt andet det danske kongeskib. Det fortæller noget om lampernes tidløse og stilrene design, som både dengang og i dag er populært såvel nationalt og internationalt. Indtil i dag har det populære lampedesign være produceret af Schneider Electric, firmaet bag Lauritz Knudsen – men nu overtage belysningsgiganten Louis Poulsen Ligting både produktion og markedsføring af SKOT. Louis Poulsen kan således føje endnu en lampeklassiker til deres sortiment.

Lampe med maritim karakter
Man støder tit på SKOT lampen i det maritime miljø, men selv om lampen så at sige er ’født til søs’, har den gennem årene også vundet stor popularitet på landjorden. Lampens robuste konstruktion sikrer, at den kan tåle vejrligets strabadser – en egenskab som er væsentlig både til vands og på land. Med sit kompakte, robuste design passer SKOT lampen fint ind i den moderne fremtidsorienteret arkitektur, som vi kender den i dag.

New York, Rungsted og Ohio
Ud over den klassiske SKOT lampe vil også lamperne SKOT maxi og DOCKfremover være at finde i Louis Poulsens produktsortiment.Louis Poulsen og Schneider Electric har i mange år arbejdet sammen omkring internationalt salg og markedsføring af de kendte lamper. Rejser man for eksempel til Ellis Island ud for New York, kan man se SKOT-lampen monteret. Vil man ikke rejse helt til New York for at se det klassiske lampedesign, giver en smuttur til Rungsted Havn også samme resultat, mens et besøg på Rock’n Roll Hall of Fame museet i Cleveland, Ohio i USA op af DOCK-lampen

”Lamperne er alle kendte ikoner og i fin overensstemmelse med vores produktfilosofi, der har fokus på design. SKOT-lampen er prototypen på en maritim lampe, og DOCK-lampen er en raffinering af de kendte industrilamper.” fortæller salg- og marketingdirektør Hans Lindeberg fra Louis Poulsen Lighting

En god dansk forretning
Louis Poulsen Lighting er blandt de ti største leverandører på det professionelle belysningsmarked i Europa og en af de tre førende udenlandske leverandører i USA. Belysningsfilosofien bag Louis Poulsen Lightings produkter tager udgangspunkt i de tre kodeord: funktion, komfort og atmosfære De flotte lamper produceres hovedsageligt på Louis Poulsens fabrik i Danmark, men er berømte verden over for deres originalitet, enkelhed og helt særlige lysbehandling.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk