Søg på arkitekt

 

En Eilersen er ikke bare en sofa


18-02-2010 14:29:00
 

Jens Juul Eilersen


Jens Juul Eilersen

 
 
 
print
En sofa er ikke bare en sofa. En sofa er et af hjemmets vigtigste møbler. En sofa siger meget om, hvem ejeren er. Der er mange, der har meget at sige om sofaer. Men en ting er sikkert – udvalget har aldrig været større end det er i dag, og du kan mere eller mindre bygge din helt egen sofa, uden at skulle have et eneste stykke værktøj op ad lommen. Det klarer møbelfirmaerne nemlig for dig. Det er ikke kun nye mærker og producenter, der lader dig selv sammensætte din sofa. Også danske Eilersen A/S, som har en lang tradition med kvalitetssofaer bag sig, tilbyder et væld af kombinationsmuligheder, når du skal anskaffe din drømmesofa.

Den gode sofa på tv
I 1895 begyndte møbel-eventyret så småt for en ung Niels Eilersen. Han var på det tidspunkt beskæftiget med at bygge hestevogne, men både bilernes indtog og en brand i hans fabrik i 1934 var med til at få ham til at sadle om. Det viste sig at være en god ide, og navnet Eilersen har siden haft en fast plads i den danske møbelindustri. Det var dog først i starten af 70’erne at Eilersen rigtig blev kendt blandt danskerne, da de leverede sofaen ”Lørdagshjørnet” til det populære tv-show af samme navn. På den måde fik firmaet ekstra opmærksomhed, og op gennem 70’erne kom der flere succesfulde sofamodeller på markedet. Både design og komfort har været nøgleord hele vejen igennem, hvilket har været med til at holde familievirksomheden Eilersen i live igennem alle årene.

Født som klassiker
Eilersen betegner selv deres Baseline sofa fra 2002 som et møbel, der blev født som en klassiker. Og på mange måder er det fristende at give dem ret. Jens Juul Eilersen, efterkommer af Niels Eilersen, er manden bag mange af firmaets succeser og deriblandt Baseline sofaen. Han har et fantastisk øje for proportioner, og det skinner klart igennem i Baseline modellen. Her får kunden en meget stilren enkel sofa, som kan sammensættes efter eget ønske, og derfor kan tilpasses de fleste hjem. Ikke nok med at Baseline sofaen er en fryd for øjet, den er samtidig en drøm at sidde i med indmad og polstring udført efter alle kunstens regler. Så hvis det er en tidløs og klassisk sofa med en lang levetid, som er drømmesofaen, så er her et rigtig godt bud på en vindersofa.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk