Søg på arkitekt

 

Drachmann – en klassisk havebænk når den er bedst


11-03-2011 08:26:00
 

Klassiske havebænke holder


Klassiske havebænke holder

 

Bænken der passer over alt


Bænken der passer over alt

 

Mange muligheder


Mange muligheder

 
print
Drachmann – en klassisk havebænk når den er bedst

Selvom regnen drypper udenfor, og blæsten ugler håret til ukendelighed i disse dage, så nærmer vi os de lyse og varme dage med hastige skridt. Og når endelig vejret er godt her i lille Danmark, så er det bare med at nyde det. Og findes der et bedre sted at drikke kaffen og se på havens fugle, end på sin helt egen klassiske og smukke træbænk?

Bænken der passer over alt

Trip Trap er en rutineret og populær producent af havemøbler, og deres bænke emmer af dansk sommer og sol. Bænken Drachmann er ingen undtagelse, og med tidløst design og enkle linjer passer den ind i ethvert miljø. Hvad end det er imellem havens blomsterbede, på terrassen, ved husmuren eller et helt fjerde sted, kan man være sikker på, at bænken vil komme til sin ret og indbyde til udendørs hygge.

Mange muligheder

Drachmann er dog ikke forment adgang til de indendørs kvadratmeter, og hvis man fx har en stor entre, vil en træbænk være et skønt lille hvilested og en god platform for at kunne tage sine sko på i ro og mag, inden verden udenfor skal indtages. Bænken fås både i hvid og teak, og derudover kan der vælges mellem tre forskellige størrelser. 120 cm, 165 cm og 200 cm. Hvis man gerne vil have et sæt havemøbler, hvor familien kan indtage sommerens måltider, findes der også bord og stol i Drachmann serien, der er kendetegnet ved det karakteristiske kryds i ryggen.

Klassiske havebænke holder

Trip Trap laver en lang række forskellige møbler, og har de senere år udvidet med forskellige serier i mere strømlinet design og i andre materialer end det klassiske træ. Det er dog stadig de klassiske træbænke, som de fleste tænker på, når man siger Trip Trap. Vi elsker klassisk design og god kvalitet, og på denne årstid er alt, hvad der minder om sommer og sol, både kærkomment og tiltrækkende. Velkommen udenfor i solen!


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk