Søg på arkitekt

 

Anna G – den smilende proptrækker


17-06-2010 15:58:00
 
 
 
 
print
Anna G – den smilende proptrækker

Hvad end det er kølig hvidvin eller tempereret rødvin, du har lyst til, så er korkpropper unægtelig temmelig besværlige at have med at gøre, hvis man ingen hjælpemidler har. Så det har man selvfølgelig. Der findes et utal af forskellige proptrækkere på markedet, lige fra de helt simple med en skrue og en pind til at hive i, til nogle yderst avancerede anordninger som næsten kræver et mindre kursus at finde ud af. Og så er der dem lige midt i mellem.

Prop op med stil


Anna G er en helt klassisk proptrækker rent funktionsmæssigt. Designet derimod er one of a kind. Og det er også netop det særlige design, der har gjort Anna G til en klassiker. Det er italienske Alessi, der står bag den yndige proptrækker, som kom på markedet i 1994. Designer Alessandro Mendini kreerede proptrækkeren og opkaldte den efter hans daværende kæreste, og siden er der solgt et utal af eksemplarer af den smilende proptrækker. Igennem årene har Anna G fået en hel familie af andre redskaber og køkkenting med hendes look som udgangspunkt, og hun er da også så yndig, at man næsten ikke nænner at gemme hende væk i en skuffe.

Alessi og alle designerne


Alberto Alessi er manden bag den yderst succesfulde designvirksomhed, navngivet efter ham selv, som ud over Anna G proptrækkeren, gennem årene har produceret et utal af bestsellere og løbende været med til at definere, hvad der for alvor hitter indenfor ting til køkkenet og spisebordet. Alessi samarbejder med mange forskellige designere, og ligesom Allesandro Mendini designede proptrækkeren for virksomheden i 1994, har mange andre været med til at sætte deres præg på virksomhedens produkter. Faktisk har Alessi samarbejdet med mere end 500 af verdens mest kendte designere gennem de sidste 50 år. Og virksomhedens succes er også let at få øje på. Alessi har i dag hele 26 flagship stores og 275 shop in shops. Så hvis du drømmer om at trække propper op med et smil, så er Anna G indenfor rækkevidde verden over.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk