Søg på arkitekt

 

Z Comfort


21-12-2006 13:43:00
 

Cubic 2 pers


Cubic 2 pers

 

Copenhagen


Copenhagen

 
print
Velkommen i Z Comfort

Vi åbnede dørene i november 2003, og har en fantastisk placering på Store Kongensgade i hjertet af København. De ca. 500m2 som butikken rummer, danner en smuk ramme om de udstillede møbler, samt dertilhørende boligtilbehør såsom belysning og brugskunst.

Z Comfort er i Danmark eneforhandler på udvalget af sofaerne. Vi sørger for at sortimentet løbende udskiftes og fornyes, og er som noget nyt, selv begyndt at designe og producere møbler. Har du nogle gode idéer, tager vi dem gerne med i vores overvejelser.

Z Comforts koncept går ud på, at man selv kan "designe" sin sofa, forstået på den måde, at de fleste af vores modeller er modulopbyggede og fås i mange forskellige størrelser, materialer og farver.

Vi sætter utrolig stor fokus på kundens individuelle behov, som vi opfylder vi ved at være en af de bedste og mest fleksible udbydere i branchen. Derudover giver vi vores kunder mulighed for, at kombinere mere end et materiale og/eller farve på alle modeller.

Vi er meget bevidste om kundens behov og ved at god service er Alfa og Omega. Z Comfort er meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder et personale som er veluddannede, kompetente og i stand til at yde en god og grundig vejledning.

Vi glæder os til at se dig i Z Comfort.

Åbningstider:
Man - Fre: 10.00 - 18.00 Lørdag: 10.00 - 15.00Skrevet af Z Comfort
Adresse: Storekongensgade 21
Telefon: +4533363393
E-mail: info@zcomfort.dk
Website: www.zcomfort.dk
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk