Søg på arkitekt

 

Vitrineskabe i flere afskygninger


25-02-2010 11:06:00
 

Vitrineskab fra Espe Møbler


Vitrineskab fra Espe Møbler

 

Vitrineskab fra serien AK1270 fra Naver Collection


Vitrineskab fra serien AK1270 fra Naver Collection

 

Vitrineskabet Pyramide fra Haslev Møbelsnedkeri A/S


Vitrineskabet Pyramide fra Haslev Møbelsnedkeri A/S

 
print
Et vitrineskab er, et langt stykke hen ad vejen, et opbevaringsmøbel for husvilde kopper, glas og andet service. Men et opbevaringsmøbel behøver ikke kun være funktionelt, og særligt vitrineskabe kan være meget dekorative og udtryksfulde. Derfor præsenterer Møbelbasen i denne uge tre vidt forskellige bud på, hvor dine favoritglas kan få et sted at være.

Romantisk opbevaring
Hvis romantik, nipsting, afskallet maling og ældre møbler er noget, du forbinder med din boligindretning, så er det meget muligt, at du vil falde for vitrineskabet her. Espe Møbler skaber møbler med inspiration fra mange forskellige steder i verden og er super gode til at skabe en stemning og et særligt look med deres møbler. Skabet her emmer af romantik og historier, samtidig med at det er funktionelt med dets utal af skuffer til opbevaring af alverdens småting. Som en anderledes detalje kan to plader trækkes ud under overskabene, hvilket er med til at give skabet personlighed og et sjovt twist.

Træ, stål og glas
Hvis du er til lige linjer, enkelhed og et mere maskulint udtryk, kan Naver Collection levere smukke møbler, du vil elske. Heriblandt deres vitrineserie AK1270. Her er der tale om et møbel, der på smagfuld vis forener træ, rustfrit stål og glas. I overskabene er der halogenlys, og ellers er skabene udstyret med masser af hyldeplads. Naver Collection har taget sit navn med baggrund i Naver-traditionen, hvor snedkersvende rejste rundt fra mester til mester og arbejdede for at dygtiggøre sig. Så navnet forpligter, og Naver Collection lever da også af deres blik for godt håndværk forenet med klassisk og enkelt design.

Pyramiden
Haslev Møbelsnedkeri A/S har udformet et meget anderledes bud på et vitrineskab, som slet ikke ligner noget som helst andet. Der er tale om et mandshøjt spidst møbel, der med et halogenspot i toppen får et nærmest skulpturelt udtryk. Skabet indeholder fire glashylder, som er skærmet med glaslåger, så her er tale om et møbel, der er mere dekorativt end funktionelt. Til gengæld skiller det sig ud. Vitrineskabet Pyramide findes i de mørke træsorter kirsebær og teak.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk