Søg på arkitekt

 

Værsgo at sidde op


18-03-2010 14:43:00
 
 
 
 
print
Mange forbinder en barstol med – ja – en bar. Men de høje stole kan bruges mange forskellige steder i hjemmet. Hvad end det er ved en disk i køkkenet, et arbejdsbord, på teenageværelset eller faktisk i en hjemmebar. Også steder som banker og restauranter har taget barstolen til sig, og der er da også et stort udvalg af forskellige modeller, så alle burde have gode chancer for at kunne lade sig charmere af en af de høje stole. Her er tre forskellige bud på barstole med stil.

Trinidad som barstol
Trinidad barstolen er tegnet i 1998 og er en videreudvikling af den original Trinidad stol. Designeren Nanna Ditzel er kvinden bag, og Trinidad er en af hendes største succeser. Med det som fundament, er der ikke noget at sige til at også barstolen er blevet populær. Ligesom originalen har barstolen de karakteristiske vifteformede udskæringer i sædet og rygstykket, hvilket er med til at give stolen dens lette og yndefulde udtryk. Stolen laves i flere forskellige farver og træsorter, og fås også med polstret sæde. Så hvis du vil side ekstra godt på din barstol, er Trinidad måske stolen for dig.

En blød Bubble
Der er som sagt mange bud på, hvordan barstole kan se ud. Heldigvis. Et af de mere farverige og muntre er stolen Bubble, som er udformet af designeren Roberto Foschia. Stolen har et æstetisk udtryk med sine runde og organiske former. Sædet er støbt i plast og fås i flere forskellige farver. Under det runde buttede sæde er et forkromet stel, som er enkelt, samtidig med at det har svungne og runde former. Benene leder næsten tankerne hen på et insekt eller en fugl med lange tynde ben der bukker når den går. Ikke desto mindre står Bubble solidt fast, og du kan trygt sætte dig godt tilrette. Hvor end du har valgt at placere den i hjemmet. 

A3
Hvis du er til det helt simple uden så meget pjat og pynt, så er stolen med navnet A3 Stool måske noget for dig. Her er der sammenhæng imellem både stolens udtryk, udformning og navn. Stolens sæde er samme størrelse som et ark papir i størrelsen A3, og samtidig er stellet formet som et stort A. Firmaet Gubi har her lanceret en barstol med enkle linjer, og et klassisk udtryk, men uden at være helt blottet for humor og personlighed.Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk