Søg på arkitekt

 

Tag sommersolens farve med ind


24-06-2010 16:01:00
 
 
 
 
print
Tag sommersolens farve med ind

Der er nok mange, som rynker lidt på næsen af pangfarver i indretningen. Men en enkelt eller to ting i en skrap farve kan live meget op i et hjem med en ellers mere ensartet farvepalet. Solen skinner, og lyse farver er tiltalende, og derfor sætter Møbelbasen i denne uge den gule farve på tapetet. Eller i hvert fald på dagsordenen. Der er frit valg på alle hylder, når man vil kvikke boligen op med farver, men tit er det kun små ændringer, der skal til for at gøre en stor forskel.

Panton Flowerpot bordlampe


Verner Panton var en herre med smag for farver. Mange farver og stærke farver. Flowerpot er en af hans meget populære og farverige lamper, der både fås som bordlampe og pendel. Her er et eksempel på, hvor gul en lampe faktisk kan være, og hvor skønt det kan se ud. Med en lampe i den skarpe, men umådeligt friske farve, er der mulighed for at bryde en mere nedtonet indretning på en sjov måde. Og det gode ved sådan en bordlampe er jo, at den bare kan flyttes rundt omkring i boligen alt efter, hvor man trænger til et solstrejf.

En RAW stol


Et stykke træ, en båndsav og en klat maling. Det er den noget forenklede opskrift på det, der skal til for at lave de seje stole fra RAW. Hver stol er unik, og de er kun fremstillet i et begrænset antal. Stolens lidt rå udtryk sammen med den klare gule farve giver den et næsten barnagtigt udtryk, som bringer tankerne hen på leg og kreativitet. Hvad end stolen placeres omkring et klassisk spisebord, i entreen eller i hjørnet i soveværelset vil den lyse op og med garanti få dem, der ser den til at smile stort.

IKEA i gult


Når man gerne vil afprøve nye ting i indretningen og måske vove sig ud i noget, man ikke er sikker på, at man vil elske i mange år fremover, så er det så skønt at kunne købe lidt nyt, uden at det behøver at betyde den helt store udskrivning. IKEA byder altid på de nyeste trends, og de har også taget den gule farve til sig og lavet det lille skønne Trollsta sofabord i en skøn gul nuance. Bordet er lille og let at flytte rundt på, og det kan bruges som sofabord eller i et utal af andre funktioner i hjemmet. Måske børnene mangler et lille bord på værelset, eller det gamle sengebord kunne skiftes ud med et meget gult og meget friskt pust?


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk