Søg på arkitekt

 

Tag naturen med indenfor!


19-11-2009 14:08:00
 

Oakleaf


Oakleaf

 

Inspireret af egetræet


Inspireret af egetræet

 
 
print
En slentretur gennem den lokale egetræsskov skulle blive startskuddet for Agnar Ferchlands karriereskifte. I den danske natur begyndte en idé nemlig så småt at spire hos Ferchland, og fjorten måneder senere kunne han præsentere sit første møbeldesign for resten af verden - stolen Oakleaf. Et resultat, der er ganske iøjnefaldende! ”Det var vigtigt for mig at nyskabe lænestolen som et moderne møbel”, siger stolens arkitekt, Agnar L. Ferchland, der har en baggrund som ingeniør. Siden 1997 har han drevet egen virksomhed med værksted og kontor, hvor han primært har tegnet andres projekter. Oakleaf er Ferchlands første møbel i eget design.

Skulpturel siddekomfort
Det er ikke svært at se inspirationen fra de danske skove i lænestolen, der har form som et egeblad, mens stolens skammel er formet som egetræets frugt, agernet. Både stol og skammel har en 360 graders drejelig sokkel af satin stål, og Oakleaf fås i et væld af farver og flere slags betræk, eksempelvis læder eller 100% ren uld. Oakleaf er således indbegrebet af god dansk kvalitet kombineret med behagelig siddekomfort og et yderst skulpturelt design, der vil løfte siddeoplevelsen i såvel konferencemiljøer som i hjemmet. Godt dansk håndværk og unikt design forenes således i Oakleaf.

Læn dig tilbage i det skønneste egeblad!
I første omgang blev møbelmessen i Bella Centeret startskuddet til at sætte den første prototype i produktion. Agnars firma, Ferchland, er i dag på plads med en velafprøvet produktionsproces, der håndværksmæssigt lever op til den høje kvalitet og de udsøgte materialer og finish, som dansk design er så berømt for. Så man kan i ro og mag sætte sig til rette i Ferchlands unikke design. Med Oakleaf har Agnar Ferchland forvandlet egebladet til et nyklassisk stilikon!


Skrevet af Ann Bille Simonsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk