Søg på arkitekt

 

Taburetter til det hele


18-02-2010 14:25:00
 

Firenze briks cirkel


Firenze briks cirkel

 

PK 33


PK 33

 

Prince Aha


Prince Aha

 
print
En ekstra siddeplads er altid god at have. Det samme er et pænt møbel, som samtidig kan bruges i mange forskellige sammenhænge og situationer. Derfor sætter møbelbasen i denne uge fokus på tre forskellige taburetter, som kan opdatere dit hjems indretning, og samtidig være en funktionel investering. Hvad end det er et tomt hjørne i stuen, mangel på en fodskammel eller noget at stå på, når den øverste hylde skal tages i brug, der får dig til at savne en skammel – så er her nogle gode løsningsforslag.

Buttet briks
Den fine taburet fra Skippers furniture, som har fået det lidt kringlede navn Firenze briks cirkel, er en enkel, men sød skammel, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den fås i både læder og stof hvilket, sammen med de enkle stålben, er med til at gøre det let at få den til at passe præcis til dens kommende hjem. Den lille runde briks kan give et hvert bart hjørne lidt liv og personlighed og måske lokke en forbipasserende til at hvile fødderne og sidde og nyde den buttede siddeplads.

Eksklusiv taburet
PK 33 er det egentlige navn på denne eksklusive og stilrene taburet designet af Poul Kjærholm. Taburetten så første gang dagens lys i 1959, og med over 50 år på bagen lever den stadig i bedste velgående. Den trebenede klassiske skammel består af et stel i matforkromet fjeder-stål og en aftagelig læderpude, som er fæstnet på et rundt træsæde. Taburetten er et kostbart møbel, men hvis dansk design og kvalitet står på ønskelisten, er PK33 en oplagt mulighed. Med det lille møbel kan du sætte et eksklusivt præg på dit hjem.

Til prinser og prinsesser
Hvis det er et anderledes twist eller lidt fantasifulde former, du savner i hjemmet, kan det være, at det er den fine skammel, Prince Aha, du skal have fat i. Philippe Starck er designeren bag taburetten, som med sine runde former leder tankerne hen på et æggebæger. Den er så smart indrettet, at den er hul, og derfor også kan bruges til opbevaring. Prinse-skamlen fås i farver som ”vissengrøn”, ”lavendelgrå” og ”duefarvet” og med sådan et lille finurligt møbel, er der næsten garanti for lidt ekstra eventyr. I hvert fald i din boligindretning.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk