Søg på arkitekt

 

Sunbeds - nyd sommeren på langs


16-07-2009 14:32:00
 

Modellen Belmont


Modellen Belmont

 

Escape Sunbed


Escape Sunbed

 

Safari


Safari

 
print
En sunbed var for bare et par år siden en ekstrem luksus, men nu hører den naturligt med til billedet af poolen eller et sommerhus ved vandkanten. Men den hører også hjemme i haven, parcelhuset, rækkehuset eller penthouse-lejligheden.

Cane-line præsenterer i sin 2009-kollektion mange muligheder i stil og design.

Sort, hvid – klassisk eller moderne
Cane-lines kollektion præsenterer et stort program af sunbeds med mulighed for at vælge den stil og det design, som matcher de øvrige udendørs møbler. Det er farverne sort og hvid, der dominerer sommerens Outdoor-kollektion, der båder har klassiske og helt moderne modeller.

Til loungemiljøet
Modellen Belmont er stram i sin form og passer ind i loungemiljøet. Men den kan også sagtens stå alene eller sammen som et par. Det er en behagelig sunbed udstyret med indstilleligt hovedgærde, der kan stilles i flere positioner. Og så er den let at flytte med på grund af de skjulte hjul.

Den moderne
Escape Sunbed er et moderne design skabt af den unge designer Rikke Frost. I designet er der lagt vægt på en høj grad af komfort, som understreges af sengens regulerbare ryg. Visuelt er sengen enkel og elegant med runde og organiske former, der passer til en moderne indretning i uderummet.

Den stilsikre
Er man til det stilsikre, enkle design, som matcher både den klassiske og mere minialistiske stil, er Presley en sunbed, der matcher det meste. Den passer til både sorte og hvide møbler og kan også mikses med naturfarvede møbler. Nyt er den sorte farve, som står flot med både sorte og lyse hynder.

Sommerens nyhed
Ganske vist er Safari lanceret som en dækstol, men den kan absolut også tåle at stå ved poolen. Den er skabt i et moderne formsprog kombineret med åbent, hvidt flet af møbeldesignerne Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen.

Alle møblerne er håndflettede af Cane-lines kunststoffibre, der gør Cane-lines Outdoor-møbler holdbare og modstandsdygtige over for vind og vejr.


Skrevet af Julie Rokkjær Birch
E-mail: julie@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk