Søg på arkitekt

 

Sov du godt i nat? Forskellen ligger i madrassen


20-05-2009 09:17:00
 
 
 
 
print
Hvis du vil slippe for at vågne radbrækket om morgenen efter en dårlig søvn, skal du nok bruge lidt ekstra tid og penge på at finde den rigtige madras.

Som 3. generation inden for familiefirmaet Vilhelm Sørensens Eftf., der har ligget på Østerbrogade i København siden 1929, er Michael Farnø bogstaveligt talt vokset op med madrasser. For få år siden flyttede virksomheden til Borup ved Køge og blev til Madras.dk – et helt nyt og eksklusivt koncept for ”god søvn”.

Med sig tog Michael Farnø over 20 års erfaring, dels fra praktik på en madrasfabrik og dels fra farens og farfarens forretning. Den viden bruger han i dag til at hjælpe kunderne til at få en sund søvn på en optimal madras. Da der kræves en god dialog og præcise målinger for at finde den rigtige løsning, har Michael Farnø skabt et miljø, hvor tingene kan fremvises, prøves og gennemgås i ro og mag. Det betyder, at du skal bestille tid, når du vil besøge Madras.dk.

Op til 1.000 fjedre pr. m2
”Ved spring- og boksmadrasser hænger kvalitet og komfort nøje sammen med antallet af fjedre,” fortæller Michael Farnø.

”Vi går aldrig under 120 fjedre pr. m2, da mellemrummene ellers bliver for store, så belægningen ovenpå presses ned og gør madrassen ujævn. Det er også vigtigt, at der er en fast ramme omkring fjedrene som kan holde på formen. Mellemgrupperne udgøres af madrasser med 240 til 400 fjedre pr. m2 og henholdsvis maskin- eller håndflettede Epeda-systemer. Sidstnævnte har den fordel, at de kan spændes individuelt op, så der opnås præcis den hårdhed man ønsker. I dag er 1.000 fjedre pr. m2 toppen, og det giver en utrolig smidig og rolig madras med perfekt støtte.”

Specialdesignet maskine
For at vælge den rette madras er der en del forskellige ting, som skal gå op i en højere enhed. Derfor har producenten RÖWA udviklet en specialdesignet maskine, som ud fra din højde og vægt, samt oplysninger om din foretrukne liggeposition, udvælger den helt rigtige madras til dig.

Således kan man blive målt i maskinen og sikre sig en fantastisk søvn, hvad enten valget falder på en "almindelig" planbunds seng eller en justerbar elevationsseng.

Med madrassen RÖWA Sensitive får du f. eks et miks af en række positive egenskaber, såsom specielt udviklede posefjedre til skulderzonen, kombineret med skum med en uovertruffen bæreevne, der støtter op omkring ryghvirvler og lænd.

Klik her og hent en brochure om produktet!


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk