Søg på arkitekt

 

Sorte svanekøkkener


25-03-2010 14:36:00
 
 
 
 
print
Selvom danskerne i mange år har sværget til de enkle hvide køkkener, er det ikke længere helt så selvfølgeligt, at det er hvid, der står på menuen i det nye køkken. På det seneste er der nemlig opstået en ny tendens. Den er sort, eksklusiv og modig. Der er tale om helt sorte køkkener, som for alvor er begyndt at fange danskernes interesse. Det har Svane Køkkenet taget sig af, og de præsenterer en hel række forskellige muligheder, hvis man ønsker at gå i sort i køkkenet.

Klassisk sort
Sort har altid spillet en markant rolle, særligt indenfor det modebillede der har med tøj at gøre. Men bestemt også indenfor indretning af hjemmet. Det har dog primært været andre rum end køkkenet, der har været domineret af de sorte nuancer. Det er der dog ved at blive lavet om på, og den sorte bølge skyller nu ind i de danske køkkener. Der er mange variationer af det sorte køkken, lige fra det helt stramme og enkle design i højglans uden greb til mere strukturrige fronter, som skaber varme og personlighed i boligens vigtigste rum.

Sort i flere nuancer
Selvom man er kommet frem til, at det er et sort køkken, man ønsker sig, er det altså ikke slut med at træffe beslutninger. Der findes for eksempel det anderledes køkken med navnet Wave, som har enkle linjer, som brydes af fronter med en helt speciel struktur, der nærmest ligner bølger. En anden variation af det sorte look er køkkenet Glat Sort Eg, som er kendetegnet af egetræets flotte åretegninger, som træder markant frem og giver en spændende variation, hvor ikke to skabsfronter er helt ens. Er man til det helt stramme look kan køkkenet Stil Colour sort måske vise sig at være drømmekøkkenet. Her er tale om et enkelt og funktionelt design. Køkkenet er fremstillet helt uden samlinger og er overfladebehandlet med slidstærk og smudsafvisende maling, der gør det nemt at vedligeholde i en travl hverdag.

Mørkt er modigt
De fleste har noget sort tøj i skabet og et sort møbel i hjemmet, men det betyder jo ikke, at man dermed er klar til at gå all in på sort i køkkenet. Det er da også stadig aldeles stilfuldt og klassisk med de helt hvide køkkener. Og også køkkener tilsat et sort strejf, måske i form af en bordplade. Men hvis man er modig og trænger til noget helt nyt, er det måske værd at se nærmere på Svane Køkkenets sorte bud på det nye køkken.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk