Søg på arkitekt

 

Sort på hvidt


10-06-2010 15:07:00
 
 
 
 
print
Sort på hvidt

Monokrome farvesammensætninger er ikke kun noget, der er hipt indenfor tøjmoden. Også i bogligindretningen kan hvidt og sort forenes til et smukt og gennemført look. De to meget elementære og klassiske farver behøver ikke at være spor kedelige. Tværtimod. Her giver møbelbasen nogle bud på fine møbler til det sort-hvide hjem.

Bord med bløde former


E1 er et super fint bord designet af danske Peter Boy. Stellet er let og enkelt, mens bordpladen er ellipseformet og smukt afrundet. Peter Boy er autodidakt designer, men har siden sin opstart som designer i 1992 fået skabt sig et navn indenfor møbelindustrien. E1 bordet er et godt eksempel på hans design. Det er helt enkelt, men aldrig kedeligt. Netop E1 fås i både sort og hvidt, så alt efter hvad du ellers har i dit hjem, kan du få det opdateret med et passende sofabord.

Pantons lette tivoli stol


Den legendariske danske designer med hang til farver og sjove former, Verner Panton, har designet massevis af fantastiske ting. Heriblandt Tivoli stolen. Det var faktisk Pantons første stol, som han designede i 1955 til en af restauranterne i netop forlystelsesparken Tivoli i København. Stolen fås i mange farver, blandt andet sort og hvid, og hvis man vælger Tivoli stolen, får man en let stol der er lidt gennemsigtig og derfor ikke så dominerende som mere bombastiske møbler.

Drømmen om en hvid sofa


I en del år har den hvide sofa været et populært møbel. Men praktisk - det er den jo ikke. Ikke desto mindre har mange drømt om en lys sofa alligevel, og trodset farerne ved børn, hunde og rødvin i hjemmet. En hvid sofa er da også en god løsning, hvis man synes, at det monokrome look er tiltalende, men ikke har så meget plads. Et lyst møbel af den kaliber, som en sofa sædvanligvis har, virker nemlig lettere end et stort sort møbel. Den klassiske Ektorp sofa fra Ikea er meget komfortabel, samtidig med at Ikeas praktiske koncept med aftageligt betræk selvfølgelig også gælder Ektorp sofaen.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk