Søg på arkitekt

 

Skab en rød tråd i boligindretningen med Designa


04-02-2008 08:14:00
 

Designas store katalog - Room


Designas store katalog - Room

 

Muligheder for at indrette boligen i sin helt egen stil


Muligheder for at indrette boligen i sin helt egen stil

 

Inspiration til flotte boligløsninger


Inspiration til flotte boligløsninger

 
print
Virksomheden sælger nu ikke kun køkkener af god kvalitet, men har nu også stor succes med at sælge indretning til vores boligers øvrige rum .

Siden de første Designa køkkener blev produceret i 2000, har den danskejede virksomhed oplevet en eksplosiv efterspørgsel fra kunderne. En efterspørgsel, der nu også går på løsninger til hele huset.

”Vores kunder vælger ofte at købe en matchende skænk med til spisestuen eller alrummet, når de køber nyt køkken. Matchende skabe i hele huset, eller et gennemgående tema i badeværelse, bryggers og køkken, er også meget populært,” fortæller marketingchef Tine Kloster fra Designa.

Inspiration til flotte boligløsninger
Den store interesse for at skabe en rød tråd i indretningen af hele boligen har sat sit præg på Designas store katalog, Room, som udkom i februar. På 132 sider giver Designa et indblik i de mange muligheder for at indrette boligen i sin helt egen stil. Det gøres overbevisende ved blandt andet at lade seks familier fortælle om deres Designa-løsninger og illustrere dem med fotos og inspirerende detaljer.

1-års tjek og gode priser
En række fordele har fået kunderne til at tage godt imod Designa, som er branchens friske pust. Designa tilbyder blandt andet et gratis 1-års køkkentjek for at sikre sig, at kvaliteten er i orden. Det er et tilbud, firmaet giver med sindsro. Eneste krav for at opnå køkkentjekket er, at køkkenet bliver monteret af en Designa montør eller en montør, der er anbefalet af Designa butikken. Desuden har Designa en bred og attraktiv pris på alle produkter lige fra køkkener, badeværelser, bordplader, hvidevarer, skydedøre og spændende tilbehør.

Den runde Designa-kant
Ud over prisen har flere og flere kunder opdaget den runde kant, som kun fås hos Designa.
”De runde kanter, som findes i de Designa elementer, som bliver leveret færdigsamlede, styrker hyldernes holdbarhed, fordi det er en lukket kant, der kan modstå fugt. Desuden er den traditionelle sorte limfuge fjernet”, oplyser fagfolkene hos Designa. Designa er i dag Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed med 30 koncept butikker fordelt i hele landet samt afdelinger i Norge.

Vil du vide mere om Designa, så klik ind på www.designa.dk


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk