Søg på arkitekt

 

Sjov og dekorativ opbevaring til magasiner


30-09-2011 14:55:00
 
 
 
 
print
Får du avisen ind af døren hver morgen? Eller abonnerer børnene på Anders And bladet, mens du selv er ivrig læser af uge- og månedsmagasiner? Så læs videre, for i denne uge giver Moebelbasen.dk en række eksempler på sjove og meget dekorative opbevaringsmuligheder til de mange reklamer, blade og aviser, så de ikke flyder rundt omkring i hjemmet…

Vega fra Foxy Potato
Den klassiske tallerkenrække har igen vundet indpas i de danske hjem, og denne trend har virksomheden Foxy Potato taget til sig og udviklet en magasinholder med en lignende funktionalitet. Side om side kan de smukke og farverige magasiner eller bøger sidde og pynte på væggen – både praktisk og yderst dekorativ, ja næsten et kunstværk, som du selv kan være med til at skabe og hele tiden ændre ved at udskifte og flytte rundt på indholdet.

Edens have på væggen
Er du til sjov, spas og stærke farver er den lille finurlige magasinholder fra Roommate et godt bud på en magasinholder. Især til børnenes værelse er det lille kaninparadis et praktisk og ikke mindst pyntende tilbehør, som faktisk ikke kun er god til at sætte godnatlæsningen fra sig på – Edens have er nemlig både magasinholder og knagerække i ét, så børnenes tasker og småting kan også hænges op.

En grillrist til ugebladene
Magazine Grill magasinholder fra Neon Living er både flot og funktionel – og ved første færd tænker man måske: Hvordan i alverden opbevarer jeg mine ugeblade i denne rist? Men fortvivl ikke, for dine yndlingsmagasiner skal blot hænge over stålstængerne. Og hvis du placerer et enkelt blad eller en bakke øverst, kan magasinholderen også udgøre et lille, fint bord.

Plastic og et væld af farver
Har du ikke ret meget plads i stue, soveværelse eller i børnenes rum kan den meget lidt pladskrævende Kartell Magazine rack være et praktisk bud på opbevaring til læsestoffet. Til trods for den lille størrelse er magasinholderen nemlig fantastisk rummelig, og så er den nem at finde rundt i, da holderen er lavet i transparent plastic, som fås i et væld af farver.

Kendt fra Subway’en
Subway er en magasinholder, som leder tankerne hen på de klassiske annoncestandere, kendt fra storbyer og undergrundsbaner. Holderen er formet som en cylinder og kan fint placeres midt i et rum, idet blade, bøger og aviser holdes fast af et elastikbånd hele vejen rundt. En sjov og anderledes måde at opbevare læsestoffet på – og måske særligt, hvis du abonnerer på interessante og dekorative medier, som også besøgende kunne have interesse i at bladre lidt i.


Skrevet af MoebelBasen.dk
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk