Søg på arkitekt

 

SCANPAN tilfører køkkenet kulør


18-02-2011 08:38:00
 

Dansk køkkenudstyr der holder


Dansk køkkenudstyr der holder

 

Spectrum


Spectrum

 

Farverige og funktionelle redskaber


Farverige og funktionelle redskaber

 
print
SCANPAN tilfører køkkenet kulør

Der skal kulør på tilværelsen – også i køkkenregionen! Og med de nye farverige køkkenredskaber fra SCANPAN kommer der helt sikkert kulør på menuen, for de glade farver inspirerer til kreativ kogekunst. Frisk citrongul, fræk limegrøn, sensuel rød, smuk havblå, festlig orange og moderigtig lilla. Der sker noget, når farverne indtager de stilrene og klassiske hvide køkkener og bombarderer sanserne med en palette af sprudlende kulører. Ganske som god mad gør det. Humøret stiger, og det samme gør lysten til at kokkerere og servere noget festligt for familie og venner – og sig selv.

Dansk køkkenudstyr der holder

SCANPAN A/S er en af verdens førende producenter af non-stick produkter og har gennem mere end 5 årtier produceret dansk køkkenudstyr af højeste kvalitet og holdbarhed. Med dyb forankring i traditionsrige håndværksteknikker skaber SCANPAN funktionelle og tidløse redskaber til det moderne køkken – fra den daglige husholdning til det professionelle køkken.

Spectrum

SCANPAN lancerede i 2009 Spectrum serien bestående af 2 forskellige køkkenknive og grillbestik. Nu udvides den farveglade serie med en række praktiske køkkenredskaber og krydderikværne, som vil pynte i ethvert køkken med sans for detaljer. Den nye serie forener funktionalitet og farver, og når man er omgivet af friske farver med fut i, kan det meget vel smitte af på lysten til at være kreativ i køkkenet. SCANPAN kvaliteten sikrer, at dine redskaber ikke blot fungerer som et farverigt pust, men også som optimale arbejdsredskaber, når der skal kokkereres til hele familien.

Farverige og funktionelle redskaber

Der er tænkt over funktion og egenskab for hvert enkelt redskab i den farverige Spectrum serie. For eksempel har suppeskeen en perfekt størrelse, når man skal øse suppe op – ikke for stor og ikke for lille. Pastaskeen gør det nemt at få den sprælske spaghetti over på tallerkenen. Og krydderikværnene giver nemt og hurtigt den helt perfekte mængde krydderi til retten. Spectrum serien udvides dette forår med grydeske, suppeske, pastaske, piskeris, afskummer, paletkniv og krydderikværne. Alle i glædestrålende kulører; gul, lime, rød, aqua, orange og lilla.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk