Søg på arkitekt

 

Sæt dig ned og spis


04-03-2010 14:23:00
 
 
 
 
print
Spisebordet er rammen om mange af en families måltider, og omkring spisebordet er der som regel placeret spisebordsstole. Der er et væld af forskellige valgmuligheder, når det kommer til stole, og der er ingen regler for hvilke stole, der kan sættes sammen med hvilke borde nu om dage. Der er så at sige frit valg på alle hylder. Her giver Møbelbasen tre bud på meget forskellige stole, der kan bruges omkring spisebordet, og som hver tilfører sit eget særpræg til boligindretningen.

Den sjove Pauline
Hvis du er til det helt enkle og strømlinede, men ikke bryder dig om det kedelige, så er Pauline nok lige noget for dig. Stolen er designet af Thibault Desombre for Softline og består af en formstøbt skal i transparent plastik. Stolen fås i en lang række skønne farver, og kan enten tilføre et gammelt bord nyt liv eller bare sætte kulør på et meget klassisk og stramt indrettet hjem. Det er både muligt at få Pauline med fire blanke ben, så stolene kan stables eller med en sokkelfod.

Den sære GJ Stol
Grete Jalk er designeren bag den meget særprægede GJ stol, der på grund af dens komplekse udformning oprindeligt kun blev produceret i ca. 300 eksemplarer, og dem er der efter sigende kun meget få tilbage af. Der er dog ingen grund til at fortvivle, hvis netop den her stol vil være perfekt til dit spisebord. Lange Production har sat stolen i produktion igen, og den danske virksomhed, som har fokus på form, funktion og finish, genopliver GJ stolen præcis som den så ud, da den kom til verden i 1963.

Lidt romantik på bordet
Hvis man godt kan lide at have en polstret stol at sidde på, når man skal spise, er stolen her fra Espe møbler en mulighed. Hvis man kun ser på stolens facon og design, minder den måske nok om mange andre stole. Den skiller sig dog ud, når det kommer til kvalitet, da her er tale om en meget veludført og gennemarbejdet stol. Looket tangerer det royale og kan give selv det mest skinnende glasbord et romantisk twist. Stolen har et aftageligt betræk og er udstyret med rigtige fjedre i sædet, så både det komfortable og det praktiske går hånd i hånd med det yndefulde udtryk stolen, som har at byde på.

Se GJ stol >>


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk