Søg på arkitekt

 

Sæbedispensere i flere afskygninger


14-05-2010 12:08:00
 
 
 
 
print
Sæbedispensere i flere afskygninger

Køkkenet og badeværelset er begge essentielle rum i boligen, der er med til at gøre vores hverdag lettere og mere bekvemmelig. Derfor er det også nogle rum, som får meget opmærksomhed, når det kommet til indretning og stil. Og her er mulighederne jo uendelige. Især hvis man står overfor at forny hele sit køkken eller bad, er der indretningsmæssige ting at tage stilling til. Der er dog også masser af muligheder, selvom det er i meget mindre målestok, man trænger til fornyelse. Møbelbasen ser i denne uge på tre forskellige sæbedispensere, som inspiration til miljøet omkring håndvasken. Hvad end det bare er den egentlige dispenser, man falder for, eller hele den stil den repræsenterer, er op til den enkelte.

Klassisk design fra Vipp

Hvis man gerne vil have et klassisk og enkelt look, er sæbedispenseren fra Vipp en oplagt mulighed. Her er tale om en klassiker indenfor sin slags, og den er en del af en hel serie af tilbehør til badeværelset. Så hvis man synes, den er super fin, er den måske bare første skud på stammen af ting, som man kan ønske sig, der passer til. Vipp dispenseren er lavet af stål og gummi og har en gummiindsats i bunden, så den ikke ridser eller glider på en glat overflade. Så skal din sæbe opbevares i klassisk og stilrent design, er her en super fin beholder.

Romantisk Lisbeth Dahl

Hvis det er den romantiske stil med små nips, krummelurer, fattigmandssølv og blomster, der pryder boligindretningen i hjemmet, vil sæbedispenseren fra Lisbeth Dahl falde helt ind i resten af boligens look. Den er blank og yndig med de små blomstertryk i metallet, og prismæssigt er den i den billige ende. Så hvad end den er oplagt at sætte sammen med en ellers romantisk boligindretning, eller den kunne være et forsøg på en ny stil, er den en fin mulighed.

Villa Boheme skænker sæben med sjove detaljer


Det tredje bud på en fin sæbedispenser kommer i denne omgang fra Villa Boheme. Den glasklare beholder er enkel, men bestemt ikke kedelig. Det, at den er klar, gør at du kan vælge hvilken som helst farve sæbe at putte i og få noget forskelligt at kigge på hver gang. Det blanke skruelåg og teksten i glasset er nogle fine detaljer, og hvad end det er et enkelt bryggers eller et nymoderne køkken, der skal tilføres sæbe til håndvasken, så vil glasdispenseren pynte.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk