Søg på arkitekt

 

Pift boligen op med wallstickers fra DiMaria


06-05-2009 13:12:00
 
 
 
 
print
Wallstickers er et af de senere års største hits til udsmykning af boligen. Det er en måde at udsmykke din bolig på en nem, billig og ikke permanent måde, og de er alletiders til dig, der gerne vil skifte rummets indtryk ud ofte.

En wallsticker er lavet af en tynd folie, som kan klæbes op på alle mulige glatte flader og nemt kan fjernes igen uden at ødelægge væggen. Det kan være væggen med malet tapet, køleskabet, vinduerne, møblerne eller spejlet.

Dit ynglingsfoto som wallsticker
En kvalitets-wallsticker er lavet af folie, der er beregnet til at klæbe på væggen – også den med savsmuldstapet.

Motiverne er mange, og det er også muligt at få fremstillet sin helt personlige wallsticker. Man kan f.eks få lavet et foto om til en wallsticker eller få forvandlet sit helt eget mønster eller monogram til en fed vægdekoration.

På børneværelset er wallstickers også et hit. Det er en super måde at udsmykke værelset på, efterhånden som alder og interesser sætter nye krav til stemningen i rummet

Wallstickers fra DiMaria.dk
DiMaria.dk er en af de førende danske webshops med salg af wallstickers.

Et af DiMarias største hits til boligen er verdenskortet, og også motiver som blomster, grene og træer er populære. F.eks. Four Flowers, som ses på billedet.

Til børneværelset er DiMarias serie af fjollede dyr med et glimt i øjet populær. Og det er også populært at få lavet en unik wallsticker med sit barns navn.

DiMaria har også wallstickers specielt beregnet til postkasserne og til hjemmets fliser og man kan også personliggøre sin laptop med en wallsticker.

Der er et stort og unikt udvalg i et lækkert design i DiMarias butik, og så er der fragtfri levering.

Ansigterne bag DiMaria
Bag DiMaria står designparret Anni og Karsten Gudiksen, som har arbejdet med design til boligen i mange år. De står selv for design, produktion og salg og sætter en ære i at gøre deres kunder tilfredse.

De har arbejdet hårdt på at gøre DiMaria.dk brugervenlig og konstant have et spændende udvalg.

Fordi de selv står for det hele, er de også gearet til at lave personlige wallstickers til kunder, der nærer et ønske om en helt unik udsmykning af hjemmet.

DiMaria leverer fragtfrit i Danmark. Læs mere om DiMaria Wallstickers på http://www.dimaria.dk.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk