Søg på arkitekt

 

Pif paf – puf!


04-03-2011 10:38:00
 

Rund, praktisk og rigtig pæn


Rund, praktisk og rigtig pæn

 

Fokus på form og figur


Fokus på form og figur

 

Stjerne fin


Stjerne fin

 
print
Pif paf – puf!

Det er ikke længere kun sofaer og lænestole, der er centrale i danskernes boligindretning, når det gælder hyggekrogen i stuen. Puffen er efterhånden blevet hver mands eje, og møblet med det pudsige navn har da også mange gode sider. Det er let at indrette med en puf, fordi den kan stå hvor som helst i rummet, der er mange anvendelsesmuligheder, og vælger man en med lidt farve, er det en nem måde at få peppet indretningen lidt op. Der er uendeligt mange at vælge imellem. Her får du tre.

Rund, praktisk og rigtig pæn

Bolia har en sofaserie der hedder Soak, og hertil hører også den fine runde puf af samme navn. Der er tale om et cirkelformet og polstret møbel, der får et ekstra elegant udtryk i kraft af de fine ben, der bærer hele herligheden. Selvom man ikke har den sofa, som puffen ’hører til’, er den et godt bud på ekstra siddepladser i dagligstuen. Soak fås med utallige forskellige typer betræk som, meget praktisk, kan tages af.

Fokus på form og figur

Softline er kendt for designmøbler af høj kvalitet, både hvad materialer og design angår. Og puffen Chat er ingen undtagelse. Hiromichi Konno er navnet på designeren bag, og han har skabt en puf, der let kan passes ind imellem møbler af forskellig art. Mulighederne er mange, når det kommer til puffens brugsværdi. Smæk fødderne op, læg en stak magasiner frem eller stil en bakke med te og kaffe til gæsterne her. Puffen er let, og derfor nem at flytte rundt efter behov og humør. God fornøjelse.

Stjerne fin

Designduoen NowakCph er sprunget ud med kollektionen Etoile, som Ilva forhandler. Det er en lille serie af boligtilbehør, som med et farverigt print, kan peppe selv det mest kliniske rum lidt op. Puffen er ingen undtagelse, og kombinationen af sort, hvid og de forskellige neonfarver i stjernen på toppen, giver puffen et ungdommeligt og friskt look. Puffen er blød og har et utal af anvendelsesmuligheder. Måske mangler du et sted at lægge lidt tøj fra i soveværelset? Eller bare lidt farverigt pynt til kontoret? Der er frit valg.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk