Søg på arkitekt

 

Pasteller der pynter – tag forårsfarverne med indenfor


17-03-2011 14:08:00
 

Pastelfarver på kogepunktet


Pastelfarver på kogepunktet

 

Smuk vase med eller uden blomster


Smuk vase med eller uden blomster

 

Pastelgrøn romantik ved sengetid


Pastelgrøn romantik ved sengetid

 
print
Pasteller der pynter – tag forårsfarverne med indenfor

Det er skønt med farver, og hvad end det er friske blomster, puder eller favoritkaffekruset, der bringer farverne ind i din bolig, er farver en god måde at skabe personlighed i den typiske enkle skandinaviske boligindretning. Foråret er over os, og det samme er pastelfarver i høj grad. De blide nuancer af traditionelle farver som grøn, pink og blå er for mange mere tiltalende, fordi de bringer lidt kulør på tilværelsen uden at suge al opmærksomhed til sig. Her er tre forslag til pastelfarvede indslag, der vil pynte i køkken, stue og soveværelse.

Pastelfarver på kogepunktet

Kogende vand – det skal der til. Og hvis man ikke længere gider bruge den traditionelle gryde med låg til at fremskaffe de varme dråber, er en elkedel en meget oplagt investering. Og hvorfor så ikke vælge en, der i den grad vil pynte på køkkenbordet? La Cafetiere er navnet på en elkedel med et cool retrolook. Og oveni det fås den i de skønneste pastelfarver. Praktisk anskaffelse og pynt i ét er en god løsning i køkkenet, hvor der for de flestes vedkommende ikke er ubegrænset plads på bordet.

Smuk vase med eller uden blomster

Vasen Cocoon er efterhånden blevet en velkendt Holmegaard model. Den er designet af Peter Svarrer, og mange har den efterhånden stående i deres hjem. Ikke dermed sagt, at den er kedelig eller uinteressant. Slet ikke. Især de nyeste farver, som vasen er produceret i, er meget tiltalende og skønne. Hvad end man fylder vasen med forårsblomster eller lader den stå, som den er, vil den pynte gevaldigt og sætte lidt diskret kulør på fx spisebordet. Den nye pastelfarve mint er nærmest gennemsigtig, men alligevel markant på sin egen florlette og yndige måde.

Pastelgrøn romantik ved sengetid

Et sengebord er jo et vidt begreb, både hvad angår indhold og udformning. Hvis vi holder os til udformningen, kan der være tale om alt lige fra et lille møbel der mest af alt minder om en skammel, til en mindre kommode med masser af skuffer. Det fine mintgrønne møbel Bagua er en mellemting, der både er praktisk og pænt at se på. Det rustikke ydre kombineret med pastelfarven giver Ilvas sengebord et romantisk look, og hvad end man i forvejen dyrker den romantiske stil til fingerspidserne eller bare trænger til lidt diskret farve i soveværelset, vil Bagua være nemt at få til at passe ind.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk