Søg på arkitekt

 

Nyt samarbejde mellem Eilersen og Morten Voss


20-05-2009 13:56:00
 
 
 
print
Eilersen og designeren Morten Voss har indgået et historisk samarbejde, som sætter fokus på originalt håndværk og nyskabende design.

Eilersens mere end 100 års stolte traditioner er fusioneret med det største gennembrud i nyere tid. Morten Voss gik en helt ny vej, da han i 1994 lancerede sin første banebrydende møbelserie.

Sharpei – blød sofa, der svæver
Eilersen har i generationer afsøgt det stringente sofa-univers. Nu har Morten Voss fundet en ny vej, hvor den skarptskårne form bliver brudt af en ekstremt floffy polstring. Sharpei er en modulserie, og understellet findes i sort, guld og forkromet stål.

”Min ambition var at kombinere to helt forskellige formsprog for at skabe kontrast og spænding. På afstand ligner sofaen nærmest et svævende gardin, og den effekt er skabt af den næsten usynlige sokkel og en helt speciel polstringsteknik. Sofaen er som en blød, kælen hund med alt for stort og rynket skind – deraf navnet Sharpei” forklarer Morten Voss.

Penthouse – ultimativ lejlighed
Med sofabordet Penthouse flytter drømmen hjem i stuerne, der med sin finurlige konstruktion skaber illusionen af en integreret lejlighed.

Et klassisk – men samtidig kosmopolitansk – livsstilsmøbel, der både er en skulptur og et praktisk møbel med plads til magasiner, yndlingsbøgerne, kaffekopper og fjernbetjeningen. Penthouse måler 80 x 140 og fås i komposit og lakeret MDF.

Waikiki – sol, vand og strand
”Så super organisk understel, at det nærmest er irriterende” siger Morten Voss selv om Waikiki, der går i blodet ligesom den berømte strand i Honolulu, det er opkaldt efter.

”Organiske former har fantastisk stærk appel og tiltrækning. Waikiki virker som en magnet på opmærksomheden, og man går nærmest i symbiose med bordet på en måde, som gør det svært at slippe det med blikket” siger designeren.

Understellet er kombineret af to ”puslebrikker”, der kan samles til to forskellige udtryk. Stellet fås i sort og hvidt og er kombineret med glasplade for at fuldende billedet af strandens lys.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk