Søg på arkitekt

 

Mosaikker skaber magi på badeværelset


03-07-2008 14:06:00
 

Kun fantasien sætter grænser for, hvor mosaikkerne kan placeres


Kun fantasien sætter grænser for, hvor mosaikkerne kan placeres

 

Mosaikker for enhver smag


Mosaikker for enhver smag

 

Spræl og personlighed på badeværelset


Spræl og personlighed på badeværelset

 
print
Farvestrålende mosaik er det nye hit på badeværelset, når en brusekabine eller væg skal have et pift af spræl og særpræg – maleriske mosaikker i både stilsikre og dynamiske varianter fra de italienske himmelstrøg er blevet et hit.

Har du overvejet gylden perlemor mosaik i brusekabinen eller en farverig bort af mosaiksten på væggen? Der er i dag ingen grænser for den kreative udfoldelse, når det gælder dekorative og stimulerende lækkerier til badeværelset. Og små, farvestrålende mosaiksten er den sidste nye trend, der kan sætte spræl og personlighed på de minimalistiske badeværelser.

Luksus ad libitum
For eksempel byder Flisegalleriet.dk på mosaikker i serien Metalli, der, som navnet lyder, har et metallisk skær. Metalli-mosaikkerne skifter nuance med lysindfaldet. Og med en farveskala, der spænder fra kromgrøn over gråblå til gylden, er der matchende mosaikker til såvel det tjekkede, rå fabrikshalslook som det eksklusive og mondæne velværelse.

Med gyldne mosaiksten på badekarret eller spabadet kan karbadet for eksempel nå helt nye højder. Stenenes overflade, der glitrer som perlemor, får badet til at ose af luksus og sætter den perfekte ramme for afslappende og stimulerende karbade.
Mageløse mønstre
Udover at bringe farver og stemning til badet kan mosaikkerne også bruges til at dekorere vægge og gulv. Sammensat i mageløse mønstre som små puslespilsbrikker giver mosaikstenene badeværelset sit helt personlige præg og får rummet til at stråle i et fantastisk flor af unikke mønstre.

Dekorer for eksempel de hvide vægge med frække striber i mange farver, eller tag skridtet og skab forrygende effekter med blomster i en pangfarve. Oftest er det detaljerne, der tæller, og derfor kan selv en enkelt dekorativ bort skabe magiske effekter, når den krydser en ensartet fliseflade.

Privat paradis
Kun fantasien sætter grænser for, hvor mosaikkerne kan placeres, og der er mosaikker for enhver smag. Skab for eksempel familiens private paradis af et badeværelse ved hjælp gyldne mosaiksten på væggen bag håndvasken og spejlet, og giv tandbørstningen og smukkeseringen eksklusive rammer. Eller byd gæsterne velkommen med en væg af frække sprælfarver som limegrøn, turkis eller lilla på gæstetoilettet.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk