Søg på arkitekt

 

Messe: Boligdrømme for alle


25-09-2009 08:36:00
 

Home Green Home


Home Green Home

 

Design spot for dansk design


Design spot for dansk design

 
print
Bæredygtigt design er på display i MCH Messecenter Herning denne weekend, når boligmessen ’Boligdrømme for alle’ løber af stabelen for 4. gang. Messen henvender sig både til gør-det-selv folket og til designbevidste danskere, som ønsker inspiration og favorable tilbud inden for boligindretning.

Grønne tendenser
Messens overordnede tema er bæredygtighed. Bæredygtighed, økologi og ’grønne vaner’ er oppe i tiden. Det er blevet moderne og ikke mindst nødvendigt at tænke på naturen, også når vi shopper produkter til hus og have. Heldigvis er design i genbrugsmaterialer og naturtræ samtidig super trendy.

Home Green Home
Premieren på Danmarks første bæredygtige hus, Home Green Home, foregår også i MCH Messecenter Herning. Huset er opført i bæredygtige materialer fra kælder til kvist – og alle dele af huset er integreret ud fra miljømæssige hensyn.

”Det er faktisk nemt at bo og leve bæredygtigt, det kræver bare, at man ved, hvad man skal kigge efter, og det har vi givet et bud på med Home Green Home. Der er både økologiske fødevarer, energirigtige hårde hvidevarer, bæredygtige gulve og meget, meget mere” siger kommunikationsmedarbejder Morten Husted Brodde hos FSC Danmark, som er medarrangør af Home Green Home.

Design spot for dansk design
Danmarks mest toneangivende designbutikker ved præcis, hvad der hitter inden for boligindretning lige nu. Derfor samles de på messen i et nyt designområde, DesignSpot, hvor interesserede kan se de nyeste og mest trendsættende produkter. DesignSpot afholdes i nedtonede og eksklusive rammer, hvor alt er holdt i sort og hvidt for at give de udvalgte designs de bedste betingelser for at træde frem.

Penge at spare
Som et nyt tiltag på messen tilbyder Energitjenestens rådgivere vejledning i, hvordan el- og varmeregningen kan nedbringes. Besøgende skal blot tage regningerne med. Desuden er der hjælp at hente fra arkitekter, som gerne deler ud af deres værdifulde erfaring inden for design og boligindretning.

Se www.bdfa.dk for mere information om ’Boligdrømme for alle’.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk