Søg på arkitekt

 

Meget mere hygge på badeværelset


21-10-2010 14:58:00
 
 
 
 
print
Meget mere hygge på badeværelset

”Spa-dyrkelsen er rykket hjem i det private badeværelse, hvor vi kan give os tid og ro til afslapning og selvforkælelse.” Sådan siger indretningskonsulent Kirsten Steno i et nyt digitalt magasin fra Tvis Køkkener, hvor hun fortæller om tips og tendenser til badet. Badeværelset har fået høj prioritet i familiens hverdag, og mange vælger i dag at indrette det som et stort, lækkert baderum. Et sted, der indbyder til ro og velvære, og et fristed i en travl hverdag.

Badekar og tv?

Tendensen er helt klar. Store badeværelser, der indrettes i en helt personlig stil og gerne uafhængig af stilen i den øvrige bolig, er det, der hitter lige nu. Har du valgt de rene, minimalistiske linjer i køkken og stue, kan du godt gå amok i guld, tapeter og romantik i badeværelset. Og omvendt kan det rene og enkle badeværelse være en forfriskende kontrast til det hyggelige hjem med mange pynteting og personlige dekorationer. Selvom hele ideen om en hjemme-spa er meget aktuel, så er de typiske spa-bade ikke længere så hotte, som de har været. De er blevet overhalet indenom af fritstående marmor og træbadekar, der bidrager til et stilfuldt bademiljø. Også bløde møbler som lænestole er nu en del af mange nye badeværelser, og væggene kan sagtens pyntes med kunst eller endda et tv.

Farver skaber stemning

Netop personligheden og stemningen er vigtig i det nye badeværelse, hvor vi kan låse døren og få de små nødvendige pusterum i hverdagen. Farver er i høj grad med til at sætte stemningen, men for at undgå at hele badeværelset skal renoveres, hver gang du ønsker at skifte farver, anbefaler Kirsten Steno, at fliser og gulve holdes i hvide eller andre neutrale farver, og at fx skabslåger er det, der bærer rummets farver. 
”Tilsæt 20 procent farver på en enkelt væg bag håndvasken eller fliserne i bruserummet og også gerne på fronterne på skuffer og skabe,” lyder det fra Kirsten Steno. De nye lækre badeværelser, eller vel-værelser om man vil, er en lækker trend, og hvem drømmer ikke om et lækkert, personlig og varmt miljø at tage en slapper i, indenfor hjemmets fire vægge?


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk