Søg på arkitekt

 

Lysfavoritter til hyggekrogen


21-10-2011 09:31:00
 
 
 
 
print
De fleste hjem har en hyggekrog – et sted, hvor yndlingslænestolen står placeret, og hvor der plads til at slappe af og nyde en rolig stund med skøn musik eller en god bog. Mangler hyggekrogen en dekorativ bordlampe, som kan kaste lys over læsestoffet, har Moebelbasen.dk i denne uge fundet frem til fire fantastiske lamper, som passer perfekt til anledningen…

Lampe i eksklusivt look
Kartell er kendt for brugen af plast og glamourøse farver, og de kendetegn går tydeligvis igen i lampen Bourgie, som skaber stor opmærksomhed med dit mangeartede stiludtryk. Bourgie er en lækker trebenet lampe med et flot, varmt lys, der både skinner op og ned på de overflader, hvor lyset rammer. Lampen kan placeres mange forskellige steder i hjemmet, men gør sig dog allerbedst ved sofabordet eller i en lille hyggekrog, hvor den med sin finurlige barokstil kan betragtes fra alle vinkler. Fås i transparent, guld, krom, sort og hvid.

En etter på lyshimmelen
Multitalentet, arkitekten og designeren Arne Jacobsen forbliver en ener, når det gælder design, og AJ lampen er bestemt ingen undtagelse. Lampen blev til i 1960, hvor den udgjorde en del af det totale designkoncept til SAS Royal Hotel i København. I forbindelse med 50-året for lanceringen af AJ-familien blev 5 nye farvevarianter introduceret, og nu fås den lille lækre bordlampe også i ræd, sand, petrol, gul grøn og blå grøn – alle sammen afdæmpede nuancer, som passer godt ind i enhver hyggekrog.

En klassisk Miss Sissi
Design-ikonet Phillipe Starck har lagt hånd til en lille fiks lampe i klassisk design for Flos. O Men selv om nordlmapen Miss Sissi er en klassiker, er det alligevel med et twist. Lampen er nemlig lavet i plast og fås i hvid, blå, violet, gul og okkergul – perfekt hyggebelysning til for eksempel stuens hyggekrog eller til sengebordet.

Nyt look hver dag
Le Klint byder på en lampe i klassisk tidløst design….men mulighed for fornyelse! Lampen Undercover er i glas, men udgøres samtidig af op til 4 lag inderskærme med forskellige farver eller mønstre. Inderskærmene gør det let at pifte sin lampe op og skabe sit helt eget personlige look, som kan skiftes fra dag til dag…


Skrevet af MoebelBasen.dk
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk