Søg på arkitekt

 

Limited Edition-lampe tjener penge til Dansk Røde Kors


28-01-2009 10:00:00
 
 
 
print

Siden efteråret 2008 har det været muligt at købe et eksemplar af Bestlites ekstraordinære LIMITED EDITION, som kun er produceret i et antal på 300 stk - Indtjeningen ved salget af lamperne er gået til Dansk Røde Kors.

I efteråret 2008 skabte Bestlite en særlig kollektion på 300 lamper med indgraveringen LIMITED EDITION 2008 NO. 1/300.

I kollektionen indgår BL1, BL2 og BL3, hvis stander og arm udmærker sig ved at være mathvid og ikke krom. Fatningsled og bolt er i børstet stål.

298 lamper til i alt 119.200 kr.
Indehaveren af Bestlite, Jacob Gubi, indgik i 2008 i Dansk Røde Kors’ KLUB 10, hvor erhvervsfolk, skuespillere og kendisser konkurrerer om at indtjene så mange penge som muligt til organisationens katastrofefond. Bestlites Limited Edition har været udstillet i Danmarks bedste designbutikker, og 298 lamper er blevet solgt.

”Bestlite er stolt over at have indtjent 119.200 kr. og indskrevet sig i Røde Kors’ ærværdige historie over firmaer, som aktivt støtter denne verdensomspændende organisation, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe og gøre en forskel,” skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Fra Titanic til Dansk Røde Kors
Bestlite kommer oprindeligt fra lampeimperiet Best & Lloyd i Birmingham, der har en lang tradition for at fremstille lamper på bestilling. Best & Lloyd er blandt andet kendt for at have fremstillet lamper til Titanic, Buckingham Palace og Orient Ekspressen.

I forlængelse af denne tradition har det været oplagt for Bestlite at kreere en limited edition for Dansk Røde Kors.

Siden 2004 har Bestlite været en del af GUBI’s lampekollektion.
Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk