Søg på arkitekt

 

Lille spejl på væggen der…


10-02-2011 13:21:00
 

Sjov og ballade I tankerne


Sjov og ballade I tankerne

 

Milo – en feminin klassiker


Milo – en feminin klassiker

 

Enkelt med fine detaljer


Enkelt med fine detaljer

 
print
Lille spejl på væggen der…

Hvem er smukkest i landet her? Det er den gængse fortsættelse på en velkendt eventyrsætning, med et spejl som omdrejningspunkt. Spejlet er for mange blevet en nødvendig del af hjemmets indretning, og der findes et overvældende udvalg af forskellige løsninger, når det kommer til det blanke glas. Her guider Møbelbasen.dk dig til skønne spejle for enhver smag. De er praktiske og fungerer som dekoration samtidig. Så – læs med her og få inspiration til at hænge et smukt spejl på væggen derhjemme. Spejlbilledet du får at se, har vi dog ikke noget med at gøre.

Milo – en feminin klassiker

Spejlet Milo kom til verden helt tilbage i 1937 og er kreeret af designeren Carlo Mollino. Inspirationen fik Mollino fra den gamle græske tradition med at afbillede kvinder i form af statuer og skulpturer. Helt konkret er spejlet Milo udformet som en silhuet af den græske skulptur Venus fra Milo, der er udstillet på Louvre i Paris. Spejlet bliver produceret af italienske Zanotta og er et af virksomhedens bedst sælgende spejle. Milo måler 43x87 cm og er et spejl, der kan fungere som en hyldest til kvindekroppen, som en anderledes dekoration eller - nå ja - bare som et spejl.

Enkelt med fine detaljer

Det yndige spejl Utsira er helt enkelt, men rummer alligevel en hel del detaljer. Ved første øjekast kan spejlet godt ligne et helt almindeligt stykke firkantet spejlglas. Men kommer man tættere på eller ser spejlet i en lidt anden vinkel, viser der sig et yndigt blomstermønster på glasset. Den diskrete dekoration gør, at spejlet er lidt mere pyntet end det traditionelle enkle spejl, men falder så tilpas meget i med spejlets overflade, at den ikke forstyrrer spejlbilledet. Designeren bag spejlet hedder Sarah Fager, og hvis man er faldet for de fine blomsterdekorationer, så kan spejlet købes i IKEA. Samtidig med at Utsira er et smukt spejl at se på, så er det også sikkert og praktisk. Spejlet er nemlig forseglet med sikkerhedsfilm, der er med til at mindske risikoen for skader, hvis glasset skulle gå i stykker.

Sjov og ballade I tankerne

Den London baserede designer Oscar Diaz Melon er manden bag det sjove tankeboble-spejl. Spejlet leder tankerne hen i retning af en legende og sjov tegneserieverden, og spejlet fungerer godt som dekoration i mange forskellige rum. Hvad end det er entreen, børneværelset eller dagligstuen, der trænger til lidt sjov eftertænksomhed på væggen, så er spejlet Thinking Bubble lige til at sætte op. Det er udstyret med selvklæber på bagsiden, så søm og skruer er overflødige, når spejlet skal på plads. Hvis Thinking Bubble har fanget din interesse, så besøg spejlets producent Domestic på nettet: www.domestic.fr. Her er nemlig en hel lille verden af sjove og skæve ting, der kan pifte indretningen op i selv det mest kedelige og upersonlige rum.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk