Søg på arkitekt

 

Kokkelandsholdet får ny køkken-sponsor


29-02-2008 14:07:00
 

Kokkelandsholdet har fået ny hovedsponsor


Kokkelandsholdet har fået ny hovedsponsor

 

Samarbejdet begyndte under madkunstfestivalen ”Smag på Kunsten”


Samarbejdet begyndte under madkunstfestivalen ”Smag på Kunsten”

 
print
Det danske Kokkelandshold har fået endnu en hovedsponsor i form af en ung køkkenkæde med passion for ædle råvarer og innovativt design.

”National Culinary Team of Denmark” er navnet på Danmarks kokkelandshold, som den unge århusianske køkkenkæde Kitchen and More har indgået samarbejdsaftale med. Som den første køkkenkæde i Danmark har Kitchen and More nemlig valgt at være den ene blandt to hovedsponsorer for Kokkelandsholdet, og bliver dermed en vigtig brik i holdets fremtidige konkurrencer. Kokkelandsholdet er sammensat af en række anerkendte profiler fra dansk gastronomi, der alle arbejder på nogle af landets bedste restauranter.

”Smag på kunsten” i Århus
Kimen til samarbejdet blev lagt under madkunstfestivalen ”Smag på Kunsten” på kunstmuseet ARoS i Århus, hvor Kitchen and More havde specialdesignet et komplet køkken med tre fritstående kogeøer. De kreative værksteder blev brugt flittigt af de største gastronomiske kræfter i Norden, der duellere og kreerede i en fem dages rus af ypperlig madkunst.

Udfordringer og nytænkning
”Som et spektakulært køkkenkoncept er det vigtigt for os hele tiden at være trendsættende inden for design, materialer og produkter. Og da vi mødte Per Mandrup, gastronomisk unikum i særklasse og Team Manager for det danske kokkelandshold, fandt vi en frænde med samme mission som os: At udfordre og nytænke det eksisterende”, fortæller Kristina B. Nielsen fra Kitchen and More.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk