Søg på arkitekt

 

Inviter naturen med ind i stuen


10-02-2011 13:15:00
 

Driftwood Side Table


Driftwood Side Table

 

Rentax – back to nature


Rentax – back to nature

 

Messingfad med gevir ben


Messingfad med gevir ben

 
print
Inviter naturen med ind i stuen

Der er hele tiden nye strømninger indenfor boligindretning, og forskellige trends popper op og forsvinder igen. En af de bølger, vi har set på det seneste, har naturen som omdrejningspunkt, og den tendens spår Møbelbasen.dk en langvarig indflydelse på moden indenfor både møbler og accessories til boligen. Naturmaterialer og den måde, de bliver forarbejdet på, fungerer som inspirationen til denne tendens, og næsten kun fantasien sætter grænser for, hvad de naturlige og naturlignende materialer kan bruges til. Her er tre bud på, hvordan du kan få lidt natur med indenfor i hjemmet.

Rentax – back to nature

Den seje knagerække Rentax er indbegrebet af den trend, der peger imod at bruge naturlige materialer og tage dem med i overvejelserne, når hjemmet skal indrettes. Knagerækken er fra Sejr Design, og de fine knager, som ligner takkerne fra et gevir, er rent faktisk lavet af gevir. Renernes takker er brugt som knager, og træet i knagerækken er såkaldt ’dead wood’. Det er træ, som har ligget i solen i det finske Lapland og tørret. Med Rentax får man altså både autenticitet og flot design med indenfor, og knagen er endda oplagt som det første dekorative indslag øjet ser, når man træder indenfor døren i hjemmets entre.

Driftwood Side Table

Drivtømmer er det primære materiale i det pudsige bord med navnet Driftwood Side Table. Det træ, som bordene er lavet af, bliver samlet på Javas kyster, og hvert enkelt bord er unikt. Det tørre træ stykkes sammen til en naturlig og meget rustik fod, som toppes af med en rund glasplade. De to materialer komplementerer hinanden godt, og bordet skiller sig uden tvivl ud fra det gængse sidebord i sofahjørnet. Horchow er producenten bag det specielle bord, der falder meget præcist i hak med de moderne naturligt udseende møbler.

Messingfad med gevir ben

Hvis man ikke er så sikker på, at trenden med at tage naturen i hånden og følge den helt ind I dagligstuen er kommet for at blive, men samtidig er vild med looket, så kan man jo altid nøjes med lidt mindre anskaffelser. Det fine messing fad på gevir ben er fra Ilva, og det kan være med til at skabe den stemning, som naturmaterialerne repræsenterer, uden at fylde ret meget. Fadet på de fine ben vil både pynte midt på spisebordet eller på gulvet i et hjørne. En lille bid af den naturprægede indretningstendens, som er lige til at flytte rundt på.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk