Søg på arkitekt

 

Inspiration til den trendy stil i boligen


07-03-2008 15:58:00
 

Designmøbler i spændende former skaber liv


Designmøbler i spændende former skaber liv

 

Farver og former i stærk kontrast


Farver og former i stærk kontrast

 

Boligstil der vækker opsigt


Boligstil der vækker opsigt

 
print
Ønsker du en trendy boligstil, er der en række simple tommelfingerregler, du bør følge – det handler om at fremhæve de enkelte elementer, farverne, formerne og kontrasterne.

Gulve, vægge og møbler. Alt bør gå op i en højere enhed og være gennemtænkt ud fra samme grundlæggende idé om farver og former i stærk kontrast til hinanden. På den måde skaber man en boligstil, der vækker opsigt, og som giver lyst til at se og røre. Kort sagt handler det om at skabe et hjem fyldt med energi og inspiration til alle sanser.

Møblerne – udseende tæller
Designmøbler i spændende former og dristige farver skaber liv og signalerer smag og overskud i den trendy boligstil. Møblerne skal selvfølgelig også være funktionelle, men i den trendy boligstil er udseendet faktisk det vigtigste. Derudover er det også vigtigt at møblerne ikke tager for meget plads i rummet. Undgå derfor store reolsystemer og vælg små borde, glashylder mv.

Væggene – pastelfarver er yt
Når man ser bort fra pastelfarver er stort set alle farver tilladt på væggene. Dog vil den hvide som oftest være at foretrække. Det vil den, fordi hvide vægge fremhæver de ting, der befinder sig i rummet. På den anden side kan dristige vægfarver vise sig at være et godt valg i en stue med meget lyse møbler og andre ting, der kræver en kraftig og markantfarverig baggrund for rigtig at træde i karakter.

Gulve – farver og mønstre
Sten, vinyl og parket er gode bud på materialer til et gulv i den helt rigtige stil. Dog bør du først og fremmest bestemme dig for, om gulvet bør være iøjnefaldende eller fungere som en neutral baggrund for rummets øvrige genstande. Gulve i dristige farver og mønstre kan være velegnede til gangarealer som ellers virker tomme, mens neutrale gulve er oplagte i stuen, køkkenet mv.

Fotos: Kvik køkkener, Bugatti og Bubble chair.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk