Søg på arkitekt

 

Inspiration til aktiviteter – udstillinger der lige kan nås


23-09-2010 14:04:00
 
 
 
 
print
Inspiration til aktiviteter – udstillinger der lige kan nås

Efteråret er for alvor kommet og har slået sig ned for i år. Det får, for manges vedkommende, sofaen hjemme i varmen til at virke mere tiltalende end traveture rundt i byen. Der er dog masser af ting, man kan opleve, hvis man er designinteresseret, og især hovedstaden byder lige nu på flere spændende udstillinger. Flere af dem afsluttes dog i oktober måned, så Møbelbasen gør i denne uge opmærksom på tre mulige efterårsoplevelser i København med fokus på design og møbelverdenen.

Stole fra Mexico

Frem til den 10. oktober kan du opleve udstillingen ’Chairs from mexico' på Kunstindustrimuseet i København. I anledning af 200 året for mexicansk uafhængighed vises et bredt udvalg af nutidige og historiske møbler, der alle illustrerer Mexico på forskellig vis. Udstillingen er blevet til i samarbejde med den Mexicanske ambassade, og det nutidige kombineret med det historiske skaber en dynamisk og interessant udstilling. Læs mere på www.kunstindustrimuseet.dk, og husk at udstillingen drager videre d. 10/10.

10+ Design Forecast

Siden sidst i april har udstillingen 10+ Design Forecast været tilgængelig på Dansk Design Center. Her gøres status over de seneste 10 års dansk design, og udstillingen ser på, hvilke designtendenser der vil gøre sig gældende i de kommende år. Både de materialer, der anvendes, måden hvorpå designere og virksomheder arbejder sammen, og definitioner på hvad godt design egentlig er, bliver behandlet på udstillingen, der består af en kombination af grafik, billeder, tekst og fysiske produkter. Udstillingen kan besøges frem til den 31. oktober.

Survival of the fittest

Kunstindustrimuseet har hele tiden interessante udstillinger, men netop nu er der særligt meget at komme efter. Også udstillingen ’Survival of the fittest – fra løse skitser til færdigt produkt’ er nemlig at finde på kunstindustrimuseet frem til den 24. oktober. Designerne Christina Halskov og Hanne Dalsgaard har i samarbejde kreeret en lang række velkendte brugsgenstande som fx Homegaard, Ikea og Stelton har sat i produktion. Udstillingen giver den besøgende et sjældent indblik i den industrielle designproces, lige fra den første skitse til det endelige produkt er klar til at komme i butikkerne.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk