Søg på arkitekt

 

Hygge med puder i alle farver


07-10-2011 15:40:00
 
 
 
 
print
Puder er hyggelige at have liggende i sofaen, yndlingsstolen eller i en stor tillokkende bunke på gulvet lige til at smide sig i. Og der er mange designs at vælge imellem… er du til farver og finurligheder på dine puder, så læs videre, for Moebelbasen.dk har udvalgt en række friske designs, som sætter kulør på efterårets indretning…

Bolsjer i bunker
De ligner store hold kæft-bolsjer, men det er altså dejlige og bløde puder lige til at kaste rundt i hjemmets møbler som friske farveklatter. Puderne er for eksempel dekorative i sofaen, stolen eller som pynt oven på sengetæppet. Og mon ikke også børnene vil synes om de sjove trekantede ”bolsjer”, som får i både kraftige og mere dæmpede farver. Puderne hedder ’Hey Sign’ og er designet af stevdesign-stelle for danske Applicata.

En fugl i sofaen
Ferm Living byder på en lille pude formet som en fugl – en sjov og opsigtsvækkende boligaccessorie, som både fungerer fint alene eller i et team af tre. Fuglepuden fås nemlig i tre størrelser og forskellige farver, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Puderne er søde på børneværelset, hvor de også fint kan bruges som et lille sovedyr i børnesengen.

Pude med stor genkendelighed
Har du prøvet at falde i søvn foran fjernsynet og vågne op til en hyletone og et samsurium af farver på skærmen!? I så fald kender du nok det farverige prøvebillede, som er afbilledet på puden fra Neon Living. Det klassiske prøvebillede fra TV har efterhånden opnået kult-status, og på denne aflange pude udgør billedet et forfriskende indslag fyldt med farver!

Det velkendte Missoni mønster
Polkaprikker og sommerfugle er begge søde og dekorative detaljer. I en festlig kombination på Japura puden fra Missione udgør de to mønstre da også et forfriskende team - puden har et moderne look, der kan peppe indretningen i både stue og soveværelse op.

Et dyr i huset
Pudeserien Fauna fra amerikanske Areaware er inspireret af 60’ernes popart. Fauna er et udsnit af verdens dyrearter udtrykt gennem opsigtsvækkende dyrefotos overført på organisk bomuld. Pudernes form styres af hvert dyrs skikkelse, og den sjove pudeserie udgør et både overraskende og ikke mindst fornyende indretningsindslag i det moderne hjem.


Skrevet af MoebelBasen.dk
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk