Søg på arkitekt

 

Hold på kulden i et cool køleskab


24-02-2011 13:12:00
 

Retro på den helt rigtige måde


Retro på den helt rigtige måde

 

Amerikaner i køkkenet


Amerikaner i køkkenet

 

Det lille hvide


Det lille hvide

 
print
Hold på kulden i et cool køleskab

Det er meget koldt udenfor i Danmark i disse uger, så det er dejligt at kunne komme hjem til et varmt og rart køkken, når arbejdsdagen er overstået, og det er tid til at få aftensmad på bordet. Der er dog et sted i vores køkken, hvor vi foretrækker, at varmegraderne er yderst begrænsede, og hvor lune retter får kolde fødder i en fart. Nemlig i køleskabet. Køleskabet er en del af næsten alle køkkener, og dets look og udformning er gået hen og blevet en vigtig del af overvejelserne, når der skal købes nyt. Hvad end hele køkkenet skal have en overhaling, eller det kun er selve det kølende interiør, der trænger til en udskiftning, så er der lidt inspiration at hente her.

Retro på den helt rigtige måde

Tankerne glider let tilbage i tiden og finder vej til en husmor i sit køkken anno 1950. Med et lille tørklæde om håret, hvepsetalje og vide skørter står hun smilende og viser glad sit nye køleskab frem. Sådan kan man let forestille sig at en reklame for de skønne køleskabe fra Smeg ville have set ud. Det er dog ikke helt det, der er tilfældet, men køleskabene med det karakteristiske design emmer alligevel af retrostil og giver køkkenet et helt særligt touch. Smeg laver de buttede køleskabe med runde hjørner i en lang række forskellige designs og farver, så det er bare med at komme i gang med udvælgelsesprocessen, hvis man har set sig lun på et af de kolde skabe.

Amerikaner i køkkenet

For bare ti år siden var det kun de allerfærreste danskere, der havde et amerikanerkøleskab hjemme i privaten. Det er dog blevet mere og mere udbredt de senere år, og der findes enormt mange modeller på markedet, så mulighederne er mange. Bosch har lavet et stilfuldt og klassisk køleskab med alt, hvad hjertet kan begære af funktioner og fordele. Køleskabet, som har fået det lidt kryptiske navn KAN58A55, er et såkaldt ’side by side’ skab. Fryseren har SuperFrysFunktion, så større mængder af mad kan fryses ned på kort tid. Og i køleskabet er der et Multi-Airflow-System, som sørger for, at der er en ensartet, lav temperatur i hele køleskabet. Nogen ynder at bruge vendingen ’man skal jo ikke gå ned på grej’, og det kommer man i hvert fald ikke til med det store seje Bosch amerikanerskab.

Det lille hvide


Hvis man ikke har en særlig omfattende husholdning, eller måske bare ikke har ret meget plads i køkkenet, er det lille klassiske hvide køleskab det oplagte valg. Det optager hverken for meget plads eller for meget opmærksomhed - det er der bare. Og nogle gange er det præcis sådan, at det skal være. Med et Gram KS 174 95-02 får man netop sådan et køleskab. Der er plads til de daglige indkøb, det er let at gøre rent, og strømforbruget holdes på et minimum. En behagelig kompagnon i køkkenet hvis man ikke har behov for de helt store armbevægelser.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk