Søg på arkitekt

 

Funky function fra Royal Copenhagen


15-07-2009 11:17:00
 

Function fra Royal Copenhagen


Function fra Royal Copenhagen

 

Function - vinåbner og vinprop


Function - vinåbner og vinprop

 
print
Royal Copenhagen er internationalt kendt for at udforske og udvide porcelænets udfoldelsesmuligheder. Nu lancerer porcelænsfabrikken det nye banebrydende koncept "Function", der fusionerer forrygende design med funktionalitet i verdensklasse.

Serien Function består af funktionelle og æstetiske dele til køkkenet og bordet. Og med det nye koncept åbner Royal Copenhagen døren til alle de køkkener, hvor æstetik og den gode smag er i højsædet. I et indbydende og stilrent formsprog fortæller Function historien om moderne design og de mange berømte stel, som Royal Copenhagen har skabt gennem generationer. De dekorative rifler, der går igen i alle seriens dele, blev nemlig anvendt for første gang i 1775 på det Musselmalede stel, og siden har de været Royal Copenhagens unikke kendetegn.

Nyhederne i Function tæller blandt andet:

 • En dekorativ citruspresser i hvidt porcelæn, hvor riflerne er blevet forstørret og vendt på vrangen så de effektivt kan presse saft ud af citroner og appelsiner.

• Et elegante vinsæt, der består af vinåbner og vinprop sender ligeledes sofistikerede hilsner til det riflede udtryk.

• En skål i hvidt riflet porcelæn, som er udstyret med det bløde silikonebetræk i dekorative farver perlemor og lilla, som er kendt fra de populære Contrast krus.

• De banebrydende Contrast krus i farverne pink og orange.

• Et sæt skulpturelle krydderiholdere i en porcelænsbakke til den æstetiske kok. Krydderiholderne kan også købes enkeltvis efterhånden, som krydderisamlingen vokser.

• Et serveringsbræt med en løs porcelænsindsats, der kan gå direkte fra køleskab og til bords. Serveringsbrættet er i oliebehandlet bøgetræ.

• Et ”riflet” skærebræt i oliebehandlet bøgetræ. Riflerne samler brødkrummerne og gør rengøringen til en leg.

Klik her for at se Function og de tilhørende priser.


Skrevet af Redaktionen
E-mail: info@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk