Søg på arkitekt

 

Forårsinspiration til hjemmet


22-01-2010 09:20:00
 

Grafisk pude fra Bo Concept


Grafisk pude fra Bo Concept

 

Trådskål i metal fra Bo Concept


Trådskål i metal fra Bo Concept

 

Produkter fra Day Home


Produkter fra Day Home

 
print
Selvom det stadig kun er januar, vrimler det frem med nye kollektioner med tanke for forårets komme. Det er især mange forskellige accessories, som for eksempel skåle, vaser, krukker og så videre, der spirer frem fra designernes hænder. Det smarte ved accessories er, at de kan udskiftes og gemmes væk, når man er træt af dem, og hives frem når de igen passer til humøret eller indretningen. Selvom de kun er en lille del af indretningen, kan de nemt være netop det stykke tilbehør, der sætter prikken over i’et. Her til foråret er der masser af flotte nye objekter at vælge imellem.

Afdæmpet luksus
Firmaet BoConcept har mange flotte nyheder i deres forårskollektion 2010. Kollektionen har afdæmpet luksus og nostalgi som de centrale elementer, der byder på industrielle lysestager, bløde puder og delikat service. Farverne er nedtonede og diskrete med vintageblå, støvet brun, jade og okkergul der får dig til at tænke klassisk 60er stil. Heriblandt en koralrød trådskål i metal, skålen fås også i andre farver. Eller en flot dekorativ pude med bogstavprint i gråbrune farver.

Douce farver
Det svenske designfirma Himlas forårskollektion byder på flotte tekstiler og smukt porcelæn i både douce og stærke farver. Sortimentet leder tankerne hen på svensk skærgård og sommeridyl. Himlas produkter har altid fokus på stemning og skaber kollektioner, som passer til det moderne hjem. I forårskollektionen finder man blandt andet flot håndlavet porcelæn i farver som sort, pudder og sand samt dejligt lyse lagner med pastelfarvede striber.

Enkel bæredygtighed
Også Day Home byder på en helt ny forårskollektion, der falder godt i tråd med den nye tendens om bæredygtighed i hjemmet. Kollektionen er holdt i gråtoner og jordfarver, kun brudt af få skarpe farver som lilla, græsgrøn og gul. Især byder Day Home på en mængde af smukke og dekorative puder. Stilen beskrives som boheme og er inspireret af, hvad der kan findes i naturen. Også det nyere brand H&M Home har lanceret deres forårskollektion, der består af fine tekstiler, prints, puder, sengetøj og kurve. Kollektionen er holdt i afdæmpede og enkle farver og mønstre. Også Danish Ceramics, der forhandler porcelæn fra forskellige keramikere, har fået forårsnyhederne hjem. Her er lyse og sarte pastelfarver på glasuren en gennemgående forårstendens.


Skrevet af Christina Faaborg Jensen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk