Søg på arkitekt

 

Fokus på boligindretning i Bella Center


16-04-2009 15:09:00
 

Torben Sten, projektleder på Bolig i Bella.


Torben Sten, projektleder på Bolig i Bella.

 

Kuno Bonne afholder workshop på Bella.


Kuno Bonne afholder workshop på Bella.

 

Der bliver også plads til gastronomi på Bella.


Der bliver også plads til gastronomi på Bella.

 
print
Er du på udkig efter gode råd og inspiration til boligen, er det en god ide at besøge Bella Center i weekenden den 24. - 26. april, hvor Bolig i Bella afholdes med mere end 150 udstillere, hvor fokus især er rettet mod indretningen af boligen.

Bolig i Bella byder på megen inspiration til hjemmet. Udstillerne præsenterer det sidste nye, når det gælder indendørs indretning, tekstiler, udsmykning og detaljer til køkkenet, badeværelset eller soveværelset.

Udstillere giver dig ideer til at indrette stuen med nye møbler, og du finder netop den ting der gør forskellen, f.eks. kan du se et vægmaleri blive færdiggjort under messen. Der er praktiske produkter som digitale gardinstænger - og stolen eller madrassen, der er gode for ryggen.

Klimavenlig Bolig på messen
Klima og miljø er emner som er i fokus overalt i samfundet, og på Bolig i Bella har man valgt at give det særlig opmærksomhed med mærket Klimavenlig Bolig - en mærkningsordning, der gives til produkter på messen, der er certificerede miljøvenlige eller energieffektive. På den store rådgivningsstand ”Klimavenlig Bolig” kan man møde eksperter fra Energitjenesten, Det Økologiske Råd, Landsforeningen Økologisk Byggeri, Miljømærkning Danmark.

”At miljø og energibesparelser er aktuelle emner ses også på den store deltagelse af udstillere som producerer og sælger varmeanlæg,” siger Torben Sten, projektleder på Bolig i Bella.

Og med tanke på de nye fradragsmuligheder, som ifgl. regeringen, kommer efter påske er det jo højaktuelt.

Udover rådgivning kan man bl.a. lytte til foredraget ”Fordele for komfort og indeklima ved energirenovering” med Søren Dyck Madsen fra Det økologiske Råd og Flemming Abrahmasson Landsforeningen Økologisk Byggeri, der taler om ”Byggeri med omtanke”.

Design kontra kunsthåndværk
”Formgivning eller design spiller en langt større rolle i boligen end de fleste egentlig er klar over,” siger Torben Sten.

”Alt er jo i princippet designet selvom vi lægger forskellige vurderinger i begrebet. Derfor har vi valgt at invitere Designer Zoo til at komme med sine bud på anderledes møbeldesign og kunsthåndværk.”

Fra scenen bliver der også lejlighed til at lytte til Karsten Lauritsens foredrag ”Design kontra kunsthåndværk” som handler om splittelsen mellem design og kunsthåndværk, og i hvilken retning trenden bevæger sig. Karsten Lauritsen er initiativtager og stifter af Designer Zoo.

Bolig i Bella er så meget mere
Bolig i Bella er en indbydende og inspirerende udstilling med masser af kreative løsninger og idéer til alt, som har med boligen at gøre. Blandt de mere end 150 udstillere kan du få inspiration til ombygning af boligen, indretning af haven og se det nyeste indenfor moderne boligdesign. Og selvfølgelig er der tænkt på børnene – de kan boltre sig i Børnelandet, som har gratis professionel pasningsordning for alle børn i alderen 3 til 11 år, mens de voksne i ro og mag går rundt på messen.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk