Søg på arkitekt

 

Festlige indslag til entréen


23-09-2011 14:46:00
 
 
 
 
print
Entréen er et praktisk rum, hvor skoene parkeres, og jakken hænges op, men funktionaliteten behøver ikke at dominere rummet. Rigtig mange designere har nemlig lavet både dekorative, farverige og praktiske bud på knagerækker, som lyser op og gør rummet smukt og imødekommende. Moebelbasen.dk giver dig i denne uge tre festlige indslag til entréen.

Hang On i stærke farver
En samling bøjler er sat sammen til en finurlig knagerække, der giver liv til entréens tomme vægge. Og det må man da kalde et festligt og humoristisk indslag, der kan bringe smil på læben, når gæster træder ind i entréen og skal finde ud af, hvordan man hænger overtøjet fra sig på den skæve samling bøjler. Hang On fås i flere friske farver og er en både sjov og praktisk knagerække, som fint holder styr på hverdagsobjekter som tøj, overtøj og tilbehør.

En klassiker fra 1953
De farvestrålende trækugler frister besøgende til at hænge tøjet op på den klassiske knagerække ’Hang It All’ af Charles og Ray Eames. De to designere skabte i sin tid den populære knagerække med det formål at opmuntre børn til at hænge deres tøj op frem for blot at smide det fra sig i entréen. Missionen må sige at være lykkedes – og i dag hænger Hang it All i rigtig mange hjem, og ikke kun i børneværelset. Hang it All fungerer fint alene, men gør sig også flot i forlængelse af hinanden som et muntert alternativ til traditionelle kedelige knagerækker i den moderne entré.

En regnbue på væggen
Rainbow er en knagerække med kroge i akryl i alle regnbuens farver – en ideel farveklat på en kedelig hvid væg. Den farverige knagerække fås i flere forskellige størrelser alt efter behov, og kan for eksempel bruges til at hænge sine jakker på i entréen, som ophæng til viskestykker i køkkenet eller håndklæder i badeværelset, på børnenes værelse eller på andre vægge, som trænger til et lille farvepift.

Store farveklatter
The Dots fra Muuto er en serie karakterfulde knager i varierende størrelser, der kan placeres hvor som helst på væggen. Knagerne er med deres runde og bløde former meget skånsomme mod tøjet og fungerer fint både i børneværelset og entréen. Kun fantasien sætter grænser, når The Dots skal arrangeres på væggen – det kan nemlig gøres på et utal af spændende måder, ved siden af hinanden, over, under eller på linje….du bestemmer!


Skrevet af MoebelBasen.dk
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk