Søg på arkitekt

 

Farven grå…


11-11-2010 14:05:00
 
 
 
 
print
Farven grå…

På årets messe I Milano var der masser af nyskabende tendenser og moderne møbler at opleve. Det hele var dog også meget gråt i gråt. På den gode måde. De grå nuancer var at finde alle vegne og i alle afskygninger, lige fra en mørk askegrå over i en næsten dueblå nuance, og selvom gråt ikke lige er den farve, vi savner allermest i vores tilværelse på denne tid af året i kolde Danmark, så er de grå møbler både klassiske og lette at sammensætte med resten af boligens farver. Her giver Møbelbasen tre bud på skønne grå sofaer, der viser farven fra sin bedste side, og følger forårets tendenser fra Milano.

Boarding – La Palma

Umiddelbart leder de ovenstående ord tankerne hen på ferie. Flyrejser og varmere himmelstrøg. Men det er i dette tilfælde tale om den italienske designvirksomhed La Palma, som præsenterede sofaen ’Boarding’ på messen i Milano i foråret. Farven er diskret, sofaens design er enkelt og både i form og volumen. Der er altså ikke tale om en flyder, men en elegant og stramt designet sofa, som vil gøre sig godt i de fleste, moderne hjem.

Tray

Når man siger Eilersen, siger man også dansk kvalitet og design. Sofaen Tray er designet af Jens Juul Eilersen, og er en meget moderne og fleksibel sofa. Her er både mulighed for at få en lille enkel sofa, eller en stor og langstrakt familiemodel, hvor hele familien kan slænge sig på samme tid. Den grå farve er med til at give sofaen det top moderne look, men samtidig gøre den klassisk og tidløs.

Poeten

Finn Juhl tegnede et væld af smukke møbler, som siden er gået over i designhistorien og er blevet stemplet som klassikere. Hans måske mest kendte møbel, sofaen Poeten, fås i en grå version, hvor sædet og ryggen er i de karakteristiske to forskellige farver, men i en diskret og afdæmpet version. Den helt specielle sofa får med det grå betræk et delvist diskret look. Det er dog umuligt ikke straks at lægge mærke til den yndige klassiske sofa, uanset hvilken farve den er. Her er et eksempel på at den moderne grå farve, kombineret med en opsigtsvækkende klassiker, kan give et meget flatterende og attraktivt resultat.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk