Søg på arkitekt

 

Fancy havemøbler – tid til at komme ud!


01-04-2011 08:47:00
 

Papyrus fra Kartell


Papyrus fra Kartell

 

En diamant fra Cane line


En diamant fra Cane line

 

Troville-romantik


Troville-romantik

 
print
Fancy havemøbler – tid til at komme ud!

Foråret er for alvor over os, og heldigvis for det. Selvom der uden tvivl er en del regnvåde og overskyede dage tilbage før den første rigtige sommersol rammer terrassen, altanen og græsplænen kan man jo godt forberede sig, så man er klar parat til at nyde hver en soltime. Havemøbler skal der til, og her er tre vidt forskellige bud på funky og lækre siddepladser, der gør sig rigtig godt ude i den danske sommer.

En diamant fra Cane line

Diamond er navnet på en af de skønne serier fra Cane Line. En virksomhed, der har specialiseret sig i materialer, der kan holde til udendørs livet med vind og vejr. Hvis der kommer en byge, er det altså ikke nødvendigt at slæbe hele loungemiljøet i tørvejr. Hynderne kan blot stilles på højkant, og så løber vandet af. Serien består af både spisestol, sofa og loungestol med fodskammel, så med Diamond fra Cane Line på terrassen er komforten helt sikkert i top.

Troville-romantik

En yndig havebæk er noget, der kan smelte enhver romantikers hjerte. Og hvis man er bare en lille smule til det romantiske og gammeldags look, vil man med garanti forelske sig hovedkulds i de smukke møbler fra danske Troville. Møblernes design stammer fra hotellet Hotel Troville, som i 1896 blev bygget i strandkanten loge nord for Hornbæk. Her kunne de rige københavnere komme og nyde sommervejret og få serveret eftermiddagsteen på en af hotellets fine bænke. Hotellet brændte i 1966, men en nabo havde i mellemtiden købt nogle af havemøblerne, og derfor overlevede designet, som en familie nu har taget til sig og fået produceret siden 2006. En skøn historie, der har resulteret i de skønneste træmøbler.

Papyrus fra Kartell

Kartell er kendt for sjove og anderledes designs, og også for deres kreative og fine udnyttelse af materialet plastik. Den nye stol papyrus er ingen undtagelse. De franske brødre Ronan & Erwan Bouroullec er designerne bag Papyrus, som designmæssigt refererer til fortidens svungne og bombastiske møbelstil, mens det lette gennemsigtige materiale gør den super aktuel. Stolen passer både inde og ude, og er et godt alternativ til de mere almindelig og måske lidt kedelige plastik havemøbler, der er på markedet.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk